Hovedsiden

Liten annonse


  Graham Hansen briljerte i cupfinaletriumf

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 18. mai 2024 KL:22.06)
  caroline graham hansen og resten av barcelonas stjernegalleri gjorde kort prosess med synne jensen og real sociedad og vant 8-0 i den spanske cupfinalen lørdag. katalanerne var store favoritter før kampen, og graham hansens lag gnistret fra første spark på ballen. kun seks minutter ut i kampen åpnet ona batlle scoringsballet til 1-0. den ledelsen ble doblet da salma paralluelo la på til 2-0 etter tolv minutter. etter 18 minutter sørget den norske landslagsstjernen graham hansen for at vondt ble til verre for real sociedad da hun la på til 3-0. sju minutter senere fant 29-åringen veien til nettmaskene igjen, før batlle sørget for at det sto 5-0 ved sidebytte. i løpet av det første kvarteret etter pause la mariona caldentey (2) og claudia pina på til 6-, 7- og 8-0 for barcelona. det ble også resultatet i cupfinalen. graham hansen ble byttet ut etter 68 minutter, real madrid-angriper synne jensen noen minutter senere. ingrid syrstad engen spilte hele kampen i barcelonas midtforsvar. over 25.000 tilskuere var til stede på kampen. barcelona har for lengst sikret sin femte strake ligatittel i spania. neste helg venter franske lyon i mesterligafinalen i bilbao. (©ntb)

  VIF-smell mot Kongsvinger

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 16. mai 2024 KL:20.29)
  vålerengas seiersrekke stoppet mot kongsvinger i 1. divisjon torsdag. vålerenga sto med fire strake seirer, hvorav to var mot eliteseriemotstand i cupen, før møte med kongsvinger på fotballens nasjonaldag. etter 32 minutter stanget harald holter inn ledelse for gjestene. fra kongsvinger.et kvarter før slutt doblet jesper grundt ledelsen med en lekker scoring. dermed er kongsvinger nummer to på tabellen, mens vålerenga feirer nasjonaldagen som norges 24. beste fotballag. (ntb)

  FFK lekte seg med Strømsgodset

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 16. mai 2024 KL:20.24)
  fredrikstad imponerte igjen og senket strømsgodset 3-1. nyopprykkede fredrikstad står med fire strake seirer i eliteserien og har kun tapt en kamp så langt. det skjedde i serieåpningen mot regjerende seriemester bodø/glimt. – det var en fantastisk opplevelse. vi går ut og tar tak i kampen og kjører over dem fra start. vi får en på trynet, men reiser oss igjen. jeg er utrolig stolt av laget. en kjempekamp, sa ffk-spiller simen rafn til tv 2 etter kampen. allerede etter tre og et halvt minutt kunne hjemmelaget juble for scoring. bjørlo svingte inn et frispark i feltet, og stray molde stanget det i mål. noen minutter etterpå slo strømsgodset et frispark inn i boksen. lars-christopher vilsvik fikk slått ballen videre inn ved femmeteren, hvor philip aukland var uheldig og satte ballen i eget nett. etter et kvarter gikk ffk tilbake i føringen da eirik ulland andersen stusset inn et selvmål på corner. fem minutter før pause økte bjørlo til 3-1 på straffespark. etter 66 minutter fastsatte innbytter oscar aga resultatet til 4-1. (ntb)

  Brann-kvinnene ned på jorda – 1-1 mot Røa

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 15. mai 2024 KL:20.13)
  fire dager etter 10-0-seieren over arna-bjørnar kom branns kvinnelag ned på jorda og måtte kjempe for å få 1-1 mot røa i egen storstue. det var første gang brann avga poeng siden 2-4-tapet for lsk i serieåpningen midt i mars. røa tok ledelsen tidlig i 2. omgang etter hjørnespark. serven fra cassandra bogere ble bokset ut av keeper aurora mikalsen. i returrommet sto mari nyhagen, som dempet ballen og lempet den inn. mina bell folland prøvde å nikke, men ballen seilte over henne og inn i mål. brann-spillerne mente at folland var i offsideposisjon og håpet på en fløyte, men ble ikke hørt. nyhagen så ut til å bli matchvinner inntil tomine svendheim utlignet i det 79. minutt med et skudd i lengste hjørne. lsk kvinner slo tilbake dagen etter å ha fått poengtrekk på grunn av dårlig klubbøkonomi. stabæk ble slått 3-2 i lsk-hallen med scoringer av asdis halldorsdottir, katrine winnem jørgensen og tonje erikstein. lyn slo tabelljumbo arna-bjørnar 1-0 med scoring av luisa galteland et snaut kvarter før slutt, mens det ble 1-1 mellom åsane og kolbotn. rundens storkamp mellom serieleder vålerenga og toer rosenborg startet en time etter de øvrige kampene. den er målløs ved pause. (ntb)

  Vipers til sluttspillfinale – banket Larvik igjen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 14. mai 2024 KL:20.19)
  vipers kristiansand gjorde igjen larvik-spillerne til statister og tok seg til sluttspillfinale med to strake utklassingsseire. tirsdag ble det 39-25 borte. vipers overkjørte larvik fra start sist, scoret åtte av kampens ni første mål og ledet 12-4 etter et drøyt kvarter. tirsdag hang larvik bedre med innledningsvis. fra 0-2 holdt vertene følge til 7-9. derfra rykket vipers til 7-15 med seks scoringer på rad. ved pause sto det 9-20, og larvik-trener arne senstad var ikke særlig fornøyd. – jeg gir opp. bakover er vi ikke i den ligaen i det hele tatt. der får jeg en jobb i sommer. vi taper jo alt som er av dueller, sa han til tv 2. vipers er klar for finale mot sola eller storhamar, som spiller 2. kamp onsdag. sola vant overraskende første kamp på bortebane mot laget som ble toer i serien og i helgen vant europaligaens finalehelg. (ntb)

  Lillestrøm-spiller på vei til sykehus - landet stygt etter en hodeduell

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 12. mai 2024 KL:22.31)
  henrik skogvold er på vei til akershus universitetssykehus, skriver vg og tv 2. 19-åringen fikk bare et kvarter ut i kampen mot brann, før han måtte gå av banen med en skade i ryggen. lillestrøm-spilleren landet stygt etter en hodeduell med brann-kaptein sivert heltne nilsen. etter det klarte han ikke å fortsette kampen og trengte hjelp for å ta seg av banen. – jeg vet ikke mer enn at han er sendt til sykehus. jeg er urolig på vegne av ham, sier lillestrøm-trener andreas georgson til vg. lsk-leiren har foreløpig ikke kommet med noen oppdatering om saken. brann vant kampen 2–0 etter scoringer av heltne nilsen og joachim soltvedt.  Chelsea snudde til seier over Nottingham – syltynt Luton-håp lever videre

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 11. mai 2024 KL:20.40)
  nottingham forest må vente til siste serierunde med å juble for fornyet plass i premier league. chelsea snudde og vant 3-2 på bortebane lørdag. etter at luton tapte mot west ham tidligere lørdag, var de avhengige av at nottingham tapte mot chelsea for at drømmen om premier league-spill neste sesong skulle leve videre. selv om chelsea tok seieren, er det trolig for lite for luton som i tillegg til å være tre poeng bak nottingham, har mye dårligere målforskjell. målforskjellen til nottingham forest er tolv mål bedre enn lutons. derfor lever sjansen best kun på papiret: en brakseier mot fulham må følges opp av et like stort braktap for nottingham forest mot burnley. mykhailo mudryk sendte chelsea i ledelsen borte mot nottingham, og willy boly sørget for utligning etter kvarteret spilt. callum hudson-odoi, som er oppfostret i chelsea-akademiet, bøyde ballen i lengste hjørne og sendte hjemmefansen til himmels et kvarter før slutt, men chelsea skulle komme tilbake. raheem sterling og nicolas jackson sørget for borteseier. chelsea er nummer sju i pl med to kamper igjen. (ntb)

  Snublet i siste sjanse – Berge og Burnley rykket ned

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 11. mai 2024 KL:17.57)
  burnley må belage seg på spill i engelsk førstedivisjon neste sesong. det ble klart etter at de røk på 1-2-tap for tottenham lørdag. sander berges klubb måtte ta tre poeng for å berge plassen i premier league, men maktet ikke å vippe kampen i sin favør. dermed har de fem poeng opp til trygg plass med én kamp igjen, og ingen muligheter til å beholde plassen. burnley startet bra da berge spilte igjennom til jacob bruun larsen som satte inn 1-0, men gleden varte ikke lenge. et drøyt kvarter senere klinket pedro porro til fra 12 meter og utlignet for hjemmelaget. tottenham styrte store deler av spillet i andre omgang, og snaue ti minutter før ordinær tid sendte micky van de ven vertene i ledelsen. sheffield united har allerede rykket ned, mens luton på den siste nedrykksplassen fortsatt har en marginal, teoretisk mulighet til å beholde plassen i den øverste divisjonen. tottenham på sin side har fortsatt et lite håp om fjerdeplassen på tabellen. de ligger for øyeblikket på femteplass med 61 poeng.

  Kollaps for J17-landslaget i EM – åttemålstap mot Frankrike

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 8. mai 2024 KL:18.38)
  norges j17-landslag har fått tøff medfart i em-sluttspillet. etter 0-3-tap for england i åpningskampen ble det en fryktelig 0-8-smell mot frankrike onsdag. frankrike er tittelforsvarer i j17-em, men årets utgave virket ikke uoverkommelig sterk da det ble bare 3-2-seier over det svenske vertslaget som norge slo i em-kvalifiseringen i mars. norge holdt 0-0 i en halv omgang på malmö idrottspark, men så raknet det. to ganger i første omgang scoret motstanderen to ganger med to minutters mellomrom, og ved pause sto det 4-0. så ble det ikke flere mål før det siste kvarteret, da innbytterne rachael adedini og djenna-léna tene scoret fire ganger til. adedini gjorde hattrick med mål i det 77. og 88. minutt og på overtid. (ntb)

  Salah tilbake etter Klopp-krangelen - Liverpool vant seksmålsdrama

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 5. mai 2024 KL:19.28)
  mohamed salah var tilbake i liverpools startellever og leverte målpoeng fra start da liverpool kjørte over tottenham med 4-2 på hjemmebane. krangelen på sidelinjen mellom jürgen klopp og stjernespiller salah ble det store samtaleemnet i forrige runde. både liverpool og egypteren har slitt med formen den siste tiden, og salah har tilbrakt uvanlig mye tid på benken. søndag var han tilbake blant de elleve utvalgte og leverte fra start. kvarteret var spilt da cody gakpo svingte inn et innlegg på bakre stolpe. der dukket salah opp og headet hjemmelaget i føringen. før pause kom også 2-0. salah tvang fram en redning fra guglielmo vicario, og på returen doblet andy robertson ledelsen. – hvor har dette liverpool-laget vært? spurte kasper wikestad i viaplays sending underveis. etter hvilen tok kampen fullstendig fyr og fire baller til havnet i nettet. jürgen klopp er inne i sin siste sesong som liverpool-manager. en rekke svake resultater har imidlertid kastet en skygge over tyskerens kommende avskjed med liverpool. (ntb)


  Serieleder Vålerenga senket Åsane – Stabæk herjet med Lyn

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 4. mai 2024 KL:16.00)
  vålerenga vant 3-0 på bortebane mot åsane og troner øverst på tabellen i toppserien. de har enda ikke avgitt poeng denne sesongen. ylinn tennebø sendte oslo-laget i føringen allerede etter to minutter. karina sævik hadde målgivende på fulltrefferen og doblet ledelsen fra straffemerket ti minutter før pause. olaug tvedten sørget for 3-0-ledelse et kvarter etter hvilen. vif står med full pott etter seks serierunder, og ligger tre poeng foran rosenborg. trønderne har heller ikke tapt en kamp enda, men har spilt én kamp mindre. søndag venter brann på bortebane for rosenborg. stabæk lekte seg mot lyn og vant hele 7-1 på kringsjå. bærumslaget ledet 1-0 til pause, men scoret ytterligere seks mål etter hvilen. arna-bjørnar ligger helt nederst med ett fattig poeng, og måtte tåle et nytt tap mot røa lørdag. oline fuglem sendte røa i føringen etter elleve minutter. julie klæboe la på med to scoringer etter hvilen, før ragne svastuen fastsatte resultatet til 4-0 i sluttminuttene. oslo-laget innehar 3.-plassen på tabellen foreløpig. (ntb)

  Svensk cupfinale i fotball avbrutt etter at supportere ødela sikkerhetsnett

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 1. mai 2024 KL:16.04)
  spillerne i den svenske cupfinalen i fotball mellom malmö og djurgården måtte forlate banen underveis i annen omgang etter at fans hadde ramponert sikkerhetsnettet. kampen ble stanset etter rundt et kvarters spill i annen omgang. da var oppgjøret fortsatt målløst. det aktuelle sikkerhetsnettet hang foran djurgårdens fans. gjenstander som ble kastet mot banen, skal ha vært årsaken til at nettet gikk i stykker og fikk flere hull. kampen ble gjenopptatt etter et drøyt kvarter. før nettet gikk i stykker var det allerede høy temperatur i kampen. djurgårdens trener kim bergstrand raste i pausen over at ikke eget lag hadde fått et straffespark. – det blir problemer så fort vi får en corner, faste situasjoner, da bryter de oss i bakken. det er straffe hver eneste gang, og vi får heller gult kort, det hadde vært gøy om dommerne dømte etter regelboken. det er umulig å score når man holdes så hardt, det er faktisk pinlig, sa bergstrand til svt. tidlig i andre omgang ropte djurgården på en ny straffe da gustav wikheim gikk i bakken i duell med malmös gabriel busanello. heller ikke da ble ønsket innvilget av dommer adam ladebäck. erik botheim og lasse berg johnsen er del av malmös startoppstilling, mens gustav wikheim og tobias gulliksen spiller for djurgården. (ntb)


  Thorsby med praktfull heading i storseier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 29. april 2024 KL:22.43)
  i sin første kamp fra start siden januar, startet morten thorsby genoa-festen med et mesterlig hodestøt i 3-0-seieren over cagliari. thorsby startet sist mot lecce 28. januar. siden hadde det blitt fem innhopp og seks kamper på benken for nordmannen, før han mandag var tilbake i startoppstillingen mot cagliari. da tok det bare et drøyt kvarter før han steg til værs i feltet og headet ballen kontant ned i hjørnet. det var sesongens andre scoring for thorsby. den første kom mot roma i september i fjor. et par nordiske scoringer til sørget for storseieren. danske morten frendrup doblet ledelsen, før islandske albert gudmundsson fastsatte resultatet til 3–0. genoa har allerede sikret plassen i det som er deres første sesong etter opprykket til serie a. for to år siden rykket klubben ned etter 15 sammenhengene sesonger på toppnivå i italia. med fire serierunder igjen ligger genoa på 12.-plass med 42 poeng. verre er det for cagliari på 32 poeng, kun tre poeng over nedrykksstreken.

  Vålerenga ble ydmyket – supportere stormet banen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 28. april 2024 KL:16.30)
  vålerenga fortsetter å slite i 1. divisjon. søndag ble de sendt hjem fra mjøndalen som slakt med 3-5-tap i bagasjen. – vi svikter på veldig mange områder. det er tungt, sier vålerenga-trener geir bakke til tv 2. etter kampen var vålerenga-spillerne borte og beklaget seg til frustrerte supportere, mens flere av supporterne var ute på banen. – jeg skjønner at de er frustrerte og forbannet, sier bakke. – det skulle bare mange. det er norges beste supportere som følger oss overalt, lager volum og entusiasme, synger sanger og legger sjala og lønnen sin i dette. dermed står vålerenga fremdeles med sin ene seier etter fem kamper på nivå to. på de fire andre kampene har det blitt to uavgjort og to tap. hovedstadslagets fem poeng holder til 11.-plass. det er ett poeng over direkte nedrykk og fem poeng bak direkte opprykk. i søndagens kamp tok mjøndalen tidlig ledelsen da sivert øverby skrudde et frispark ute ved sidelinjen helt inn i mål. vålerenga utlignet ved petter strand like etter, men så kom alie conteh inn for vertene. spissen fra sierra leone sendte mjøndalen opp i 3-1 med to mål på overtid av den første omgangen. kvarteret før slutt fullførte conteh sitt hat trick. fem minutter før slutt satte keerat singh inn 5-1. to sene scoringer fra jones el-abdellaoui og christian borckgrevink pyntet litt på resultatet for vålerenga.

  VAR-drama da Aston Villa snublet mot Chelsea

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 27. april 2024 KL:23.03)
  det ble 2-2 mellom aston villa og chelsea på villa park lørdag kveld, etter en opphenting fra bortelaget. var sørget for at chelsea ikke stakk av med seieren. dermed tapte villa viktige poeng i kampen om mesterliga-plass. de ligger foreløpig som nummer fire, med tre kamper mer spilt, og syv poeng foran tottenham på 5. plass. aston villa tok ledelsen allerede etter fire minutter. marc cucurella var uheldig og scoret selvmål. et kvarter ut i kampen scoret chelsea-spiss nicolas jackson, men etter en var-sjekk ble scoringen annullert for offside. senere i omgangen var jackson nære på med en heading, men denne gangen var det stolpen som hindret utligningen for chelsea. i stedet var det aston villa som doblet ledelsen med et langskudd fra morgan rogers. det tok 62 minutter før bortelaget fikk sin uttelling. chelsea vant ballen etter høyt press og noni madueke curlet ballen i lengste hjørne og reduserte for gjestene. og chelsea var ikke ferdig. ti minutter før slutt vartet conor gallagher opp med en nydelig utligning for gjestene. cole palmer var centimeter unna å sende chelsea i ledelsen på overtid, men robin olsen reddet ut til hjørnespark. hjørnesparket endte opp hos axel disasi, som trodde han sluttførte snuoperasjonen da han scoret 3-2 med en heading. var ville dog ha et ord med i laget, og annullerte scoringen for en dytt i forkant. chelsea blir med det værende på niendeplass, 19 poeng bak villa.

  Bommet på straffe - Ole Sæter ble RBK-helt likevel

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 21. april 2024 KL:19.03)
  rosenborgs ole sæter (28) var igjen i sentrum med to ekte spissmål, men bommet også på straffe da det ble borteseier 3-1 mot haugesund i eliteserien. et kvarter før slutt kunne han fått sitt tredje mål, men den ellers så selvsikre spissen skjøt litt for svakt til venstre for egil selvik, og haugesunds sisteskanse reddet.

  Utrolig rekord av Leverkusen - ubeseiret i 44 kamper

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 18. april 2024 KL:23.23)
  bayer leverkusen gikk seirende ut av kvartfinalen mot west ham i europaligaen, og like før slutt i london torsdag kveld sørget leverkusen for at de unngikk tap nok en gang. kampen på london stadium endte 1-1 etter at jeremie frimpong utlignet minuttet før slutt. dermed ble det den 44. kampen på rad at leverkusen unngikk tap. det er rekord for lag fra topp fem-ligaene. juventus hadde den gamle på 43 strake kamper uten tap mellom mai 2011 og mai 2012. den elleville rekken til leverkusen har sørget for at klubben har vunnet bundesliga for første gang i historien, de er i den tyske cupfinalen og i semifinalen i europaligaen. i kvartfinalen mot west ham vant leverkusen 2-0 hjemme. i bortemøte ble de liggende under etter michail antonios scoring etter et snaut kvarter. west ham presset på for en scoring som ville gitt ekstraomganger, men i stedet sørget altså frimpong for 1-1 i kampen og 3-1-seier sammenlagt for de tyske seriemesterne. i semifinalen møter de roma for andre sesong på rad. forrige sesong vant roma 1-0 sammenlagt.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »