Hovedsiden

Liten annonse

  hele verden opplever bsod

  Kilde: IT Avisen | Publisert: Igår. - (fredag 19. juli 2024 KL:09.41)
  crowdstrike, et datasikkerthetsteknologiselskap som leverer tjenester endpoint security, trusselvurderinger og cyberattack-respons, serverte en svært uheldig oppdatering til microsofts windows 10-økosystem. oppdateres de største amerikanske flyselskapene står endeliket er at flyplasser, banker og medier (inkl. tradisjonell tv) sliter fordi oppdateringen skapte så mye krøll at berørte maskiner endte opp med full stopp i form av den kjente blå-skjermen. mer spesifikt er det selskapets “falcon sensor”-programvare som har skyld i alle problemene. programmet beskrives av crowdstrike som skal “blokkere angrep på systemene […] the post hele verden opplever bsod appeared first on itavisen.


  Dreges lag tror ikke feil på bakhjulet forårsaket dødsulykken: – Svært lite sannsynlig

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 11. juli 2024 KL:10.56)
  mekanisk trøbbel på bakhjulet er blitt nevnt som en mulig årsak til ulykken som kostet syklisten andré drege livet. laget hans tviler sterkt på det. drege døde etter å ha falt av sykkelen i høy hastighet under nedstigningen fra grossglockner til heiligenblut på lørdagens etappe i østerrike rundt. han ble 25 år gammel. jaka primozic syklet rittet og har til østerriksk politi forklart at han observerte problemer med dreges bakhjul før det fatale skjedde. det skrev vg søndag. drege kjørte for coop-repsol, og laget mener en mekanisk feil på bakhjulet neppe var årsaken. – dette anses som svært lite sannsynlig gitt forklaringene og situasjonen. vi er forberedt på at det kan ta noe tid før politiet konkluderer i sine undersøkelser. vi avventer disse og ønsker av denne årsak ikke å kommentere nærmere på hendelsesforløpet før politiet har avsluttet sitt arbeid, sier lagets leder roy hegreberg i en uttalelse. i pressemeldingen står det at det er vanskelig for alle i og rundt laget å håndtere spekulasjonene rundt hva som forårsaket ulykken. dreges lagkamerater er nå hjemme i norge og har fått tilbud om krisehjelp. – laget opplever sterk støtte fra sykkelmiljøet, noe de setter stor pris på og som varmer i denne krevende tiden, sier hegreberg. søndagens avslutningsetappe i østerrike rundt ble avlyst. det ble i stedet gjennomført et minneritt for nordmannen. (ntb)
  Sparebank1 og NSF langrenn avslutter samarbeidet etter VM-sesongen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 28. juni 2024 KL:13.33)
  etter ti år avslutter sparebank1 og norges skiforbund langrenn sin samarbeidsavtale neste år. avtalen varer til og med den kommende vm-sesongen, 2024/2025. det bekrefter norges skiforbund i en pressemelding. – vi har hatt ti verdifulle år som hovedsamarbeidspartner med norges skiforbund langrenn og nå gir vi stafettpinnen videre. sammen med skiforbundet har vi skapt muligheter for både topp- og breddeidrett, sier stein bugge, sponsorsjef i sparebank1. – langrenn er en av de sterkeste merkevarene i norsk idrett og vårt fokus er å utvikle oss videre. vi er attraktive for mange og jeg opplever en organisasjon som er offensiv, nytenkende og positiv, med topp motiverte utøvere og medarbeidere, sier daglig leder i nsf langrenn, cathrine instebø.

  Vannet fosser inn på stadion en time før kampstart

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 18. juni 2024 KL:16.58)
  kampen mellom tyrkia og georgia på signal iduna park i dortmund opplever store vannproblemer kun en time før kampstart. været fosser inn på stadion og det jobbes iherdig for å få vannet vekk fra banen og supporterne som allerede er inne på stadion. myndighetene i tyskland har sett seg nødt til å stenge fansonen utenfor stadion grunnet det ustabile været. det ble varslet kraftige tordenvær, hagl på opptil fem centimeter i diameter og kuling i deler av det vestlige og sentrale tyskland. den tyske værtjenesten sa at tornadoer også var mulig.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »