Hovedsiden

Liten annonse
  baklid sikret sin tredje verdenscupseier sammenlagt i skiorientering

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 25. februar 2024 KL:14.23)
  jørgen baklid ble nummer to på den avsluttende mellomdistansen i verdenscupen i skiorientering i estland. med det sikret han seg sin tredje sammenlagtseier. baklid tok fatt på den siste verdenscupkonkurransen etter 4.-plass på lørdagens øvelse. søndag ble han slått av finske eevert toivonen. – jørgen hadde god kontroll på niklas ekström da han kom i mål, og det var det viktigste i dag, sier landslagstrener i skiorientering christian hohl. baklid tok fire vm-gull på rad i ramsau i januar. – han viser i dag hvilket konkurransehode han har, og er for 3. år på rad best i verden, fortsatte hohl. på kvinnesiden ble anna ulvensøen nummer tre. hun kom dermed på 2.-plass i totalcupen. åsne haavengen ble femmer, men tok sølv i u23-vm som var innlagt i dagens konkurranse. – jeg er kjempefornøyd med pallplass sammenlagt i verdenscupen. det er utrolig moro, forteller ulvensøen.(ntb)

  Ulvensøen vant jaktstarten i verdenscupfinalen i ski-o

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 24. februar 2024 KL:16.14)
  anna ulvensøen sørget for norsk seier på kvinnenes jaktstart i verdenscupfinalen i skiorientering i estland. hun duellerte med svenske magdalena olsson om seieren. olsson ble nummer to og ulvensøen nummer tre på fredagens sprint. – jeg var veldig usikker på veivalgene underveis, men jeg ledet ved begge kartbyttene. samtidig visste jeg at det kunne vær forskjell på gaflingene, og ut fra siste fellespost var magdalena foran meg, sa ulvensøen. det handlet om 10-15 sekunder i favør av olsson. – jeg jobbet hardt for å ta henne igjen, men plutselig falt hun på flatmark i løypa rett foran meg, fortalte ulvensøen. det var vindfullt i mildværet i estland, og en del granbar i løypene, men det var løssnø som felte olsson. – skien hennes skar ut av løypa og ned i løssnøen, forklarte ulvensøen, som har en liten sjanse til å ta igjen sammenlagttoer olsson når verdenscupen avsluttes søndag med mellomdistanse. ulvensøen har vm-gull på mellomdistanse tidligere i sesongen. jørgen baklid, som gjorde rent bord i vm med fire gull (inkludert sprintstafetten sammen med ulvensøen), ble beste norske mann med 4.-plass på jaktstarten. han beholdt sin plassering fra sprinten. det ble dobbelt finsk seier med niklas ekström som vinner. (ntb)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »