Hovedsiden

Liten annonse
  Norge fire plasser ned på Fifa-rankingen – dårligste ranking på fem år

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (torsdag 18. juli 2024 KL:10.48)
  norge faller fire plasser til 50.-plass på den nye fifa-rankingen, der det er betydelige endringer på grunn av em og copa américa. copa américa-vinner argentina beholder førsteplassen, mens europamester spania klatrer fem plasser til 3.-plass, rett bak frankrike. em-finalist england passerer brasil og belgia og inntar fjerdeplassen. norge kvalifiserte seg ikke til em-sluttspillet, fikk ikke samle poeng i mesterskapet i tyskland og falt til sin dårligste plassering på fifa-rankingen på fem år. i juli 2019 var norge også på 50.-plass. topp ti på rankingen: 1) argentina, 2) frankrike, 3) spania, 4) england, 5) brasil, 6) belgia, 7) nederland, 8) portugal, 9) colombia, 10) italia (ntb)

  Bodø/Glimt solgte Grønbæk for rekordsum

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 15. juli 2024 KL:21.34)
  bodø/glimt er enig med ligue 1-klubben rennes om en rekordovergang for danske albert grønbæk (23). det bekrefter glimt på sine nettsider. – det er vemodig, men jeg syns det er på riktig tidspunkt, og noe jeg har ønsket selv. det er med blandede følelser at jeg reiser nå, for jeg har hatt en vanvittig god tid i glimt, sier grønbæk. onsdag erfarte både vg, nettavisen og avisa nordland overgangen. de to sistnevnte skrev at avtalen har en totalpakke på 15 millioner euro, noe som tilsvarer over 170 millioner kroner. i tillegg skal det ligge noen bonuser og en videresalgsklausul i avtalen. det gjør den til tidenes største i eliteserien. den tidligere rekorden hadde david datro fofana på 130 millioner kroner da han gikk fra molde til chelsea. glimt skriver ikke hvor mye overgangssummen er, men betegner den som «en større overgangssum». – det er en veldig fin historie. det betyr selvfølgelig mye at jeg kan gi igjen i forhold til det som bodø/glimt har gitt meg, så det setter jeg pris på, sier grønbæk. grønbæk gjorde sommeren 2022 overgang fra danske agf til bodø/glimt, hvor han har gjort braksuksess. fasiten etter 87 kamper med glimt er 30 mål og 16 målgivende pasninger. rennes endte forrige sesong på 10.-plass i ligue 1, fem poeng bak 7.-plassen som sikret spill i conferenceligaen. (ntb)  Orientering: Norsk VM-bronse i sprintstafett etter svensk tabbe

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 14. juli 2024 KL:16.12)
  det norske laget løp inn til tredjeplass og bronsemedalje på sprintstafetten i orienterings-vm i edinburgh søndag. laget besto av victoria hæstad bjørnstad, eirik langedal breivik, kasper fosser og andrine benjaminsen. norge var på niendeplassen da det gjensto to etapper, før fosser løp norge opp til femteplassen på den tredje etappen. benjaminsen løp norge opp én plass til, men da det viste seg at sverige hadde hoppet over en post på vei til mål, ble det norsk bronse. – en vm-medalje er alltid moro, men det er selvfølgelig ikke slik vi ønsker å vinne medaljer, sier benjaminsen. sveits tok gullet foran finland på sølvplass. vm i edinburgh avsluttes med knockout-sprint tirsdag. (ntb)

  Molde grep ikke muligheten - kunne pustet Glimt i nakken

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 13. juli 2024 KL:19.00)
  molde kunne krympet avstanden til serieleder bodø/glimt til kun 3 poeng med seier over fredrikstad. det klarte de ikke etter at kampen endte 0-0. begge lag hadde store sjanser til å avgjøre. etter 52 minutter brente emil breivik en stor mulighet etter at keeper hadde gitt retur. fredrikstads største mulighet kom etter 70 minutter, da oscar agas forsøk fra sju meter ble blokkert i siste liten. – totalt sett så er det vel et rettferdig resultat, sa molde-trener erling moe til tv2 etter kampen. hamkams avgjørende scoring kom på vakkert vis i 2-1-seieren over odd. etter 62 minutter fikk tore sørås drømmetreff fra omtrent 25 meter. hamkam tok med det en meget sterk borteseier og står med 10 poeng på de siste fire kampene. viking slo kristiansund komfortabelt 2-0. også denne kampen leverte en meget pen scoring. etter 66 minutter dro sander svendsen frem et kremmerhus fra distanse. skuddet gikk via nærmeste stolpe og i mål. det betyr at viking foreløpig tar 3.-plassen fra brann, som spiller senere i kveld. lillestrøm vant 3-1 over strømsgodset. det gjør at begge lagene nå står med 19 poeng på en 6.- og 7. plass. marius lundemo satte inn lillestrøms siste mål etter et pent skudd fra like utenfor 16-meteren. kampens tre andre scoringer kom i første omgang. eliteserierunden kl. 17: fredrikstad - molde 0-0 lillestrøm - strømsgodset 3-1 odd - hamkam 1-2 viking - kristiansund 2-0 sandefjord - bodø/glimt 2-1

  Fosser gjorde en stor feil – rotet bort medaljesjansen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 12. juli 2024 KL:17.39)
  det ble ingen god dag for de norske guttene under fredagens konkurranse. det var en kvartett som stilte til start i skottland. kasper fosser var tittelforsvarer da orienteringsløperne kjempet om sprintmedaljene i edinburgh. den regjerende verdensmester hadde en 22 sekunders ledelse, før han gjorde en feil på slutten av løpet som kostet mange plasser. – han må ha tapt 40–45 sekunder helt på slutten her, sa nrks ekspertkommentator kjetil bjørlo. martin regborn utklasset konkurrentene og tok førsteplassen i det som ble en bra dag for svenskene som fikk tre i topp fem. – det føles fortsatt uvirkelig for meg. det virket ikke som at jeg løp så fort, men jeg hadde kontroll hele veien. det var en veldig vanskelig og god sprintrute. jeg ante ikke hvor godt jeg lå an, sa svensken kort tid etter gullet. beste nordmann ble havard sandstad eidsmo, som løp inn til en 13. plass. elias jonsson og kasper harlem fosser endte på 16.- og 17. plass, mens eirik langedal breivi ble disket etter å ha hoppet over en post.

  Tung åpningsrunde for Borge i Evian

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 11. juli 2024 KL:20.16)
  golfproffen celine borge fikk ingen god start på majorturneringen i franske evian på lpga-touren. borge startet på hull ti og fikk det tungt da hun dro på seg en bogey allerede på hull elleve. hun fulgte så på med sju hull på par, før hun rettet opp med birdie på hull én. birdie ble det også på hull fire, før hun røk på en dobbelt bogey på hull sju. dermed endte hun runden på ett slag over par, noe som bare holder til en foreløpig delt 75.-plass. i fjorårets utgave av turneringen fikk borge sitt store gjennombrudd da hun endte på 3.-plass. etter pallplassen bykset hun 112 plasser oppover verdensrankingen og fikk en utbetaling på 3,1 millioner kroner. (ntb)

  Abrahamsen utlignet Pogacar i klatrekonkurransen – Biniam Girmay tok sin tredje etappeseier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 11. juli 2024 KL:17.06)
  biniam girmay vant den 12. etappen av tour de france. det er den tredje etappeseieren til den eksplosive rytteren fra eritrea. wout van aert tok andreplassen, mens arnaud deamare endte på tredje. alexander kristoff lå godt plassert i spurten, men endte til slutt på en 8. plass. tidlig på etappen kom uno-x-rytter jonas abrahamsen seg av gårde i et brudd sammen med tre andre ryttere. de ble kjørt inn da det var fire mil igjen til mål. alle de kilometerne i brudd var ikke uten belønning. abrahamsen skaffet seg tre nye poeng i klatrekonkurransen. nå har nordmannen 36 klatrepoeng totalt, og ligger på delt førsteplass med tadej pogacar i kampen om klatretrøya.


  Argentina til Copa America-finalen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 10. juli 2024 KL:06.23)
  argentina tok ledelsen da rodrigo de paul spilte fram alvarez, som smøg seg inn mellom to forsvarere og scoret med en pen avslutning etter 22 minutter. messi hadde slitt med en muskelskade tidligere i turneringen, men virket revitalisert på en varm og fuktig kveld på metlife stadium. han scoret argentinas andre mål etter 51 minutter, da han stakk ut foten og styrte enzo fernández` skudd fra kanten av feltet forbi canadas keeper maxime crepeau. målet sendte messi opp på en delt femteplass på alle tiders copa america-målscorerliste, på nivå med perus paolo guerrero og chiles eduardo vargas, med 14 scoringer. med sitt 109. mål for argentina passerte han også irans ali daei og overtok andreplassen på den internasjonale scoringslisten gjennom tidene. messi ligger bare bak cristiano ronaldo, som har scoret 130 mål for portugal. argentina har vunnet 15 copa-titler og nådd finalen seks ganger på de siste åtte mesterskapene. argentina møter enten uruguay eller colombia i søndagens finale i florida. (©ntb)


  Pogacar hardt ut mot konkurrentene: – De er redde for meg

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 8. juli 2024 KL:07.43)
  tour de france-lederen tadej pogacar (uae) lot seg ikke imponere over konkurrentenes taktikk på søndagens 9. etappe. underveis på etappen prøvde pogacar å ta igjen bruddet flere ganger, men fikk ingen hjelp fra jonas vingegaard (visma) og remco evenepoel (soudal quick-step). – det er synd at vi ikke gikk for det sammen. jeg tror det er på grunn av vismas taktikk. ellers hadde det blitt oss tre på pallen, sa pogacar. – de er redde for meg og bare fulgte etter, fortsatte han. evenepoel sa seg enig med uae-stjernen, men var hakket mindre skuffet enn rivalen. – det er synd ja, vi kunne tatt tre-fire minutter på de andre, men du må også akseptere andre lags taktikker, sa evenepoel. anthony turgis vant til slutt etappen etter en spurtduell mellom rytterne i bruddet, mens pogacar måtte nøye seg med en 44.-plass. evenepoel fulgte på plassen bak, mens vingegaard ble nummer 49. pogacar har en ledelse på 33 sekunder ned til evenepoel på 2.-plass i sammendraget. de to foregående årenes vinner, vingegaard, ligger som nummer tre, 1.15 bak sloveneren. mandag er det hviledag i rittet. tirsdag avsluttes trolig 10. etappe med massespurt inn til saint-amand-montrond. (ntb)

  Bisarr scoring hjalp Molde til 3-0-seier over Lillestrøm

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 7. juli 2024 KL:18.54)
  molde nærmer seg andreplassen i eliteserien etter 3-0 hjemme mot lillestrøm. dyktighet og flaks ble sentrale ingredienser i kampen. 2-0-målet var av det heldige slaget. martin linnes sendte av gårde et skudd fra 20 meter og traff stolpen. ballen spratt så tilbake i ryggen på lsk-keeper mads hedenstad og inn i eget mål. før det hadde effektivt spill sendt molde i ledelsen. tolv minutter var spilt da magnus wolff eikrem vant ballen høyt i banen. mfk-kapteinen fant så kristian eriksen med en smart ball inn i feltet, og spissen styrte inn 1-0 i det lengste hjørnet. lsks siste rest av håp om poeng fra oppgjøret forsvant halvveis ut i andreomgangen da mathias fjørtoft løvik bredsidet inn 3-0. seieren gjør at molde er ett poeng bak brann på tabellen, men bergenserne har én kamp mer spilt. serieleder bodø/glimt er seks poeng foran molde. lsk er på sin side på åttendeplassen på tabellen med 16 poeng på 13 kamper. (ntb)

  Lewis Hamilton vant regnpreget Silverstone-løp – første seier siden 2021

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 7. juli 2024 KL:17.28)
  lewis hamilton tok steget tilbake på toppen av formel 1-pallen i storbritannias grand prix søndag. flere regnskyll skapte utfordrende forhold. – det sprutregner, og de er ute på «slicks». det er som å kjøre på blank hålke, folkens, sa viaplay-kommentator atle gulbrandsen. seieren var veteranens første siden han vant saudi-arabias grand prix i 2021. 39-åringen startet som nummer to og brukte alt han har av erfaring til å sikre karrierens 104. seier. det var hamiltons niende hjemmetriumf på silverstone-banen. ytterligere regnvær tvang førerne inn i depotet, og samtlige biler byttet til dekk med mønster. vm-leder verstappen tok steget opp på pallen igjen etter femteplassen i østerrikes grand prix forrige helg. 26-åringen har vunnet sju av elleve løp denne sesongen og leder vm med overlegen margin. (ntb)  Russel vant Formel 1-kvalifiseringen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 6. juli 2024 KL:17.28)
  mercedes-fører george russell vant kvalifiseringen til storbritannias grand prix. foto: luca bruno / ap / ntb det ble britisk mercedes-dominans i lørdagens formel 1-kvalifisering på silverstone. george russell vant foran lagkamerat lewis hamilton. det skilte 0,171 sekunder mellom de to britene. utfallet var svært populært blant de frammøtte på silverstone-banen i england. resultatet betyr at mercedes legger beslag på de to fremste plassene i søndagens hovedløp i storbritannias grand prix. max verstappen fikk det ikke helt til å klaffe og ble bare nummer fire. red bull-laget så også at sergio perez røk ut allerede i den første kvalifiseringsrunden. (ntb)


  Tromsø med siger i botnoppgjer

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 3. juli 2024 KL:20.53)
  det enda 2-1 til tromsø i botnoppgjeret mot sandefjord i eliteserien. det var mykje takket vere lasse nordås og jakob romsaas. gjestane tok tidleg leiing. i det sjette speleminuttet. fekk nordås ein retur i føtene og klinka inn kampens første skåring. det var romsaas som sette inn kveldens andre mål for tromsø då han bukka ballen i buret. etter 2-0-målet tok sandefjord ei samling på banen og heva seg noko. det resulterte i eit straffespark heilt på tampen av førsteomgang, men ikkje då heller endte det i skåring for vertane då alexander ruud tveter brann straffa. i andreomgang kom heimelaget på banen med ny giv. ervan markovic fekk ei god servering frå loris mettler og reduserte til 2-1 i det 74 minutet. trass i at sandefjord snudde, var det bortelaget som trakk det lengste strået til slutt. triumfen gjer at tromsø, som ligg på kvalifiseringsplass, er à poeng med hamkam på 12.-plassen. det skil berre tre poeng opp til lillestrøm på 7.-plass. sandefjord har slete tungt i årets sesong og har 9 poeng etter 13 kampar.

  Sparking av AaFK-trener går til retten

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 2. juli 2024 KL:16.19)
  aalesunds sparking av tidligere trener christian johnsen blir en sivilsak i retten. det bekrefter aafks styreleder gunnar haagensen på en pressekonferanse tirsdag. – vi har mottatt en stevning. vi har forsøkt å bli enige og prøvd å stå i det, men til slutt var ikke det mulig lenger, sier haagensen. styrelederen bekrefter at det blir en sivilsak som skal opp for domstolen, men er selvsikker på at aalesund har opptrådt riktig i saken. – vi har kjørt en såpass grundig prosess at jeg tror det skal gå bra. i utgangspunktet tror jeg at det vi har kontraktfestet burde stå seg, forteller haagensen. christian johnsen ble ansatt som aalesund-trener i juni i fjor, men klarte ikke å berge plassen i eliteserien. denne sesongen slet laget under johnsens ledelse og er nede på nest siste plass med bare ni poeng etter 14 spilte kamper. kjetil rekdal ble søndag bekreftet som ny trener i aafk. (ntb)
  Ecuador slår følge med Venezuela til kvartfinale i Copa America

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 1. juli 2024 KL:05.54)
  mexico og ecuador spilte uavgjort 0–0 i søndagens siste runde i gruppe b i copa america. dermed slår ecuador følge med venezuela til kvartfinalene. med det målløse oppgjøret endte ecuador på andreplassen i puljespillet på målforskjell – med et plussmål mer enn mexico. begge lagene endte på fire poeng. hele åtte minutter på overtid ble det dramatikk da mexico først fikk straffe etter at innbytteren guillermo martínez ayala ble revet ned innenfor 16-meteren. men avgjørelsen ble annullert etter var-sjekk. dermed er det ecuador som møter argentina i kvartfinale på torsdag. venezuela – som vant 3–0 over jamaica i sin kamp, var allerede før siste runde klare for kvartfinale mot canada på fredag. målene mot jamaica ble scoret av eduard bello, josé salomon rondon og eric ramirez. alle kom i andre omgang. oppgjørene i gruppe c og d i det søramerikanske mesterskapet spilles mandag og tirsdag. (ntb)

  Verstappen punkterte og mistet seieren

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 30. juni 2024 KL:16.52)
  max verstappen kjempet med lando norris om seieren mot slutten av formel-1-løpet i østerrike, men med bare sju runder igjen gikk det galt for både verstappen og norris, da begge fikk bilen skadd i et sammenstøt. norris måtte til slutt bryte løpet, mens verstappen måtte i depot etter å ha punktert. det åpnet døren for mercedes-fører george russell, som enkelt kunne kjøre forbi kamphanene foran seg og sikre vm-seier foran oscar piastri i mclaren. ferrari-fører carlos sainz sikret tredjeplassen i løpet. verstappen endte som nummer fem. han fikk i tillegg ti sekunders tidsstraff og dermed skylden for sammenstøtet med norris. – ja vel. det er bare latterlig. hva vil du at jeg skal gjøre? sa verstappen på teamradioen til red bull. (ntb)


  Stenshorne mistet ledelsen – nummer to i sprintløpet i Østerrike

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 29. juni 2024 KL:10.12)
  martinius stenshorne (18) tok sin andre pallplass i formel 3 da han ble nummer to i sprintløpet i østerrike lørdag. stenshorne startet i det fremste startsporet etter at han ble nummer tolv i kvalifiseringen fredag. i sprintløpet snus de tolv beste fra kvalifiseringen om. stenshorne tapte raskt to plasser i starten, men holdt deretter følge med lederen. de to art-førerne nikola tsolov og christian mansell kjempet om tetplassen med stenshorne like bak. med fire runder igjen måtte sikkerhetsbilen ut etter et stort sammenstøt bak i feltet. det utnyttet stenshorne da han snek seg forbi mansell. – det var en frekkas av martinius, sa viaplay-kommentator simen næss hagen.

  Brann fikk låne tabelltoppen – så snudde Bodø/Glimt kampen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 28. juni 2024 KL:21.15)
  henrik meister headet sarpsborg 08 i ledelsen etter at han knuste brede moe i en duell. men så snudde bodø/glimt det. først ved et mål av patrick berg like etter pause. også med en scoring på overtid. sarpsborg-spiller, franklin uchenna satte ballen i eget nett, etter et innlegg fra fredrik bjørkan. snuoperasjonen gjorde at bodø/glimt beholder førsteplassen i eliteserien. brann fikk låne førsteplassen i cirka 45 minutt, da bodø/glimt lå under og brann hadde uavgjort hjemme mot strømsgodset. men når begge kampene var ferdigspilt, er faktum at bodø/glimt øker ledelsen sin til tabelltoer brann. ettersom det endte målløst mellom brann og strømsgodset.


  Rystet Tyskland på hjemmebane – så steg spissgiganten til vers

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 23. juni 2024 KL:22.53)
  søndag kveld var det duket for de første kampene i siste gruppespillsrunde der tyskland var det eneste laget fra gruppe a som var sikret en plass i åttedelsfinalen. drøye to minutter på overtid stiger innbytter niclas füllkrug til vers og stanger utligningen i krysset til vill jubel blant hjemmefansen. – der er tyskland gruppevinnere og det er füllkrug som oppfyller de tyske drømmer i frankfurt, utbrøt nrks fotballkommentator andreas stabrun smith. dermed ble füllkrug den første tyskeren som scorer to mål som innbytter i samme em siden olivier bierhoff i 1996. i det 28. spilleminutt tok sveitserne ledelsen etter at dan ndoye fikk sitt første landslagsmål for sveits. – ndoye har aldri scoret for sveits, men på den aller største scenen så klarer han det endelig, sa stabrun smith. dermed ble tyskland gruppevinnere med to seiere og ett uavgjort. de møter andre plassen i gruppe c hvor blant annet england og danmark spiller tirsdag om gruppeseieren. sveits på sin side skal møte andre plassen i gruppe b som på papiret ser ut til å bli italia om de tar poeng mot kroatia tirsdag kveld.

  Espanyol tilbake i La Liga – vant opprykksfinalen mot Real Oviedo

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 23. juni 2024 KL:20.43)
  espanyol vendte et vanskelig utgangspunkt til seier og slo real oviedo i kampen om den siste opprykksplassen til spanias øverste nivå. barcelona-klubben rykket ned fra la liga i 2023, men holdt seg til ett år på nivå to. med 2-1-seier sammenlagt slår de følge med leganés og real valladolid opp til nivå én. real oviedo gikk inn i kampen med 1-0 fra det første oppgjøret, men fikk seg en kalddusj like før pause da espanyols javi puado scoret to kjappe. først bredsidet han inn en corner, før han fullførte et vakkert angrep til 2-0 to minutter på overtid av førsteomgangen. oviedo fikk en kjempesjanse på overtid, men fikk ikke ballen i mål og måtte se opprykkshåpet glippe på målstreken. espanyol tok seg forbi sporting gijón på veien til finalen, mens oviedo slo ut eibar. (ntb)

  Verstappen vant VM-løpet i Barcelona

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 23. juni 2024 KL:16.34)
  max verstappen tok seg forbi både lando norris og george russell og kjørte inn til sin sjuende vm-seier for sesongen i formel 1-løpet i barcelona søndag. bare tre ganger denne sesongen har 26-åringen måttet gi tapt i kampen om førsteplassen. for to uker siden vant han løpet i canada, og søndag fulgte han opp med sin andre strake seier. (ntb)


  Stenshorne kjørte seg opp til 4.-plass i Barcelona-sprintløp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 22. juni 2024 KL:11.32)
  martinius stenshorne kjørte et godt sprintløp i formel 3 i barcelona og endte på 4.-plass. dermed tok 18-åringen fra hokksund poeng i f3-sammendraget for annen gang denne sesongen. stenshorne vant sprintløpet i melbourne i mars, men har siden slitt med å prege løpene. i barcelona lørdag startet han i sjette beste startspor etter å ha blitt nummer sju i kvalifiseringen. han avanserte til 5.-plass på den tredje runden etter en dramatisk situasjon der trident-fører semi meguetounif kjørte i sin lagkamerat santiago ramos. barcelona-banen er ikke den letteste å kjøre forbi på, men stenshorne gjorde en glimrende manøver på 10. runde som gjorde at han tok seg opp til 4.-plassen på bekostning av laurens van hoepen. senere jaget nordmannen en pallplass, men mot slutten roet det hele seg ned etter en krasj mellom gabriele mini og sebastian montoya på 18. runde. sikkerhetsbilen var ute resten av løpet. det ble en populær hjemmeseier til mari boya foran alexander dunne og oliver göthe. mot slutten av løpet ble det også varslet at hele åtte førere skal etterforskes for tjuvstart i forbindelse med at sikkerhetsbilen måtte inn. stenshorne var ikke blant disse. søndag starter nordmannen i sjuende startspor i hovedløpet på den spanske banen. (©ntb)

  Borge kjemper om topplassering

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 22. juni 2024 KL:09.52)
  celine borge (25) gikk fredagens runde i majorturneringen i washington på ett slag over par, men holder en viss kontakt med teten og ligger på delt 18.-plass. borge startet imponerende på den andre runden da hun noterte birdie på sitt første hull (hull 10), samme hull som hun torsdag måtte tåle en dobbeltbogey på. det ble også birdie på 15. hull, og dermed lå borge på tre slag under par totalt i turneringen. men på turen ut fra klubbhuset skulle hun få mer trøbbel. bogeyer på 1., 4. og 5. hull sørget for at borge var tilbake på par totalt og ett slag over par for runden. hun reddet seg litt inn med en birdie på hull sju, men noterte en ny bogey på hull ni. kvinnenes pga-mesterskap arrangeres i sammamish like utenfor seattle og er årets 3. majorturnering. i tilsvarende turnering i fjor endte borge på delt 39.-plass. duoen sarah schmelzel (usa) og amy yang (sør-korea) deler teten i storturneringen på seks slag under par. for borge skiller det bare to slag opp til 9.-plassen før hun slår ut på tredje runde klokken 19.55 norsk tid lørdag. (©ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »