Hovedsiden

Liten annonse
  Nusa fratatt scoring etter VAR-sjekk – poengdeling i Brugge-derbyet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 1. april 2024 KL:15.39)
  den norske kantjuvelen antonio nusa fant veien til nettmaskene i brugge-derbyet mot jesper dalands cercle-lag, men ungguttens scoring ble annullert for offside. det var brugge-lagenes første kamp i a-sluttspillet i den belgiske toppdivisjonen. kevin denkey scoret 1-0 for cercle brugge med en enkel scoring etter 32 spilte minutter. med snaue ti minutter igjen av ordinær tid sørget danske andreas skov olsen for at det ble poengdeling. på overtid av første omgang hamret nusa ballen i mål bak vertenes keeper, men etter en var-sjekk ble scoringen annullert på grunn av en offside i oppbygningen. midtveis i annen omgang ble både nusa og hugo vetlesen tatt av banen. poengdelingen i brugge-derbyet gjør at de to lagene taper terreng til anderlecht og union saint-gilloise i toppen av sluttspillstabellen. brugge har åtte poeng opp til de to tetlagene. daland og cercle følger ytterligere to poeng bak. tidligere i mars fikk ronny deila sparken som hovedtrener i brugge. (ntb)


  Deila bryter tausheten etter sparkingen: – Jeg er ikke bitter

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 18. mars 2024 KL:18.32)
  ronny deila hevder han aksepterer egen skjebne og ikke føler på bitterhet etter å ha fått sparken i club brugge. han lover å være klubbens største supporter. deila ble mandag avskjediget som trener i den belgiske storklubben. i en pressemelding gjengitt av blant andre avisen het laateste nieuws mandag kveld setter han ord på egne tanker rundt beslutningen. – jeg ønsker alle i klubben det beste, sier deila – og legger til: – jeg føler ingen harme, men aksepterer skjebnen min. jeg er ikke bitter, og vil fortsette å være klubbens supporter nummer én. telemarkingen gikk til brugge fra ligarival standard liege i fjor og sier han aldri vil angre på valget. samtidig tar han en viss selvkritikk. – jeg kunne ha gjort det bedre, det er riktig. men jeg kan si at jeg gjorde alt jeg kunne. det var mye bra også. jeg har vært i stand til å utgjøre en forskjell, både for laget og for individuelle spillere. jeg er veldig stolt over å ha vært trener for club brugge, sier deila. (ntb)

  ronny deila har fått sparken i club brugge

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 18. mars 2024 KL:10.02)
  Ronny Deila er ferdig som trener i Club Brugge. Det bekrefter den belgiske klubben mandag formiddag. – Etter skuffende resultater og prestasjoner har det blitt besluttet å avslutte samarbeidet med hovedtrener Ronny Deila. De siste ukene har klubben ikke sett nok av Club Brugges DNA, og ledelsen er overbevist om at bedre resultater burde være mulig å få til med denne gruppen, skriver Club Brugge i en uttalelse. Deila, som ble ansatt før denne sesongen, slo forrige uke Molde ut av serieligaen med en 4-2-seier sammenlagt, men i den hjemlige serien har Club Brugge slitt. Storklubben endte på 4. plass i ligaen, hele 19 poeng unna seriemester Union St. Gilloise. Søndag avsluttet de grunnspillet i serien med en 1-2-tap mot St. Truidense. Deila ble ansatt før denne sesongen, men får ikke avslutte den. Nicky Hayen tar over laget ut sesongen og leder dermed kampene i europaligaen mot greske PAOK.

  trenerteamet i «norske» györ fikk sparken på dagen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 13. mars 2024 KL:13.51)
  Stine Bredal Oftedal og lagvenninnene i den ungarske håndballstorheten er uten en permanent hovedtrener etter at danske Ulrik Kirkely ble sparket mandag. I en melding på klubbens nettsider heter det at dansken og hans assistent Kristian Danielsen gir seg med umiddelbar virkning. Akademidirektør Attila Kun går inn som midlertidig trener i påvente av at en ny fast løsning kommer på plass. Kari Brattset Dale, Stine Bredal Oftedal, Silje Solberg-Østhassel og Veronica Kristiansen spiller i øyeblikket for Györ. Den ungarske klubben har også tidligere hatt mange norske stjerner i sine rekker. (NTB)  serie a-trener skallet ned motstander - fikk sparken

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 11. mars 2024 KL:10.32)
  etter at lecce gikk på et 0-1-tap for hellas verona i serie a søndag, kokte det over for lecce-trener roberto d`aversa. han skallet ned en motstander - og har nå fått sparken. det bekrefter lecce i en pressemelding mandag. – etter hendelsene som oppsto etter kampen mellom lecce og verona, bekrefter lecce at trener d`aversa er fratatt oppgavene sine, skriver serie a-klubben, og takker d`aversa for innsatsen. lecce, som kjemper i bunnen av den italienske toppdivisjonen, gikk søndag på sesongens 13. tap, og da kokte det over for roberto d`aversa. etter kampen gikk han bort til verona-spissen thomas henry og skallet ham ned. henry gikk i bakken og d`aversa bare snudde seg og gikk derfra. nå har han mistet jobben. den italienske treneren hevder han ble provosert av henry i forkant. den franske spissen fikk selv et rødt kort etter kampen. d`aversa tok over lecce i fjor sommer. han har tidligere trent lag som sampdoria og parma, men det spørs hvor enkelt det blir å finne seg en ny trenerjobb nå. aller først venter trolig en lang utestengelse fra italiensk fotball.


  Elyounoussi-mål da FCK knuste Lyngby i Nielsens comeback – Ohi matchvinner for Brøndby

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 10. mars 2024 KL:20.04)
  mohamed elyounoussi noterte seg på scoringslisten da fc københavn vant 4–0 på hjemmebane over lyngby i den danske superligaen. seieren sender fck opp på 2.-plass på tabellen, to poeng bak ledende brøndby. det gjenstår bare én serierunde før tabellen blir delt i to og sluttspillet starter. midtjylland er også med i kampen om topplasseringen ettersom de ligger likt på poeng med fck med én kamp mindre spilt. david nielsen fikk på sin side ingen god start på sitt comeback i lyngby. han tok over som hovedtrener forrige søndag etter at magne hoseth fikk sparken etter bare 50 dager i klubben. lyngby fikk en tøff start på kampen da casper winther scoret selvmål seks minutter før pause, og bare to minutter senere doblet rasmus falk vertenes ledelse. to minutter på overtid la elyounoussi på til 3–0 og punktere så å si kampen allerede før hvilen. en drøy time inn i kampen fastsatte diogo gonçalves resultatet. birger meling startet kampen på benken, men kom inn etter bare 12 minutter da denis vavro måtte av med en lyskeskade. brøndby tok også tre viktige poeng da de vant 2–1 borte mot viborg søndag kveld. (©ntb)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »