Hovedsiden

Liten annonse  molde tviholder på tabelltoppen etter 1-0-seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 7. april 2024 KL:19.04)
  molde har fått en solid start på sesongen og tok tilbake tabelltoppen fra bodø/glimt med 1-0-seiren borte over hamkam i eliteserien. anders hagelskjær ble matchvinner med et lavt venstrebeinsskudd fra distanse og utenfor keeper marcus sandbergs rekkevidde til 1-0.


  Vipers seriemester i håndball for sjuende år på rad

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 20. mars 2024 KL:20.04)
  vipers kristiansand er vinner av kvinnenes eliteserie i håndball tre runder før slutt. nok en tittel var i boks etter 38-25 over fana. sørlendingene står med 46 poeng og full pott fra 23 kamper. de har ikke avgitt poeng i hjemlig serie siden nettopp fana greide 33-33 i september 2021. storhamar har to seriekamper igjen og er fire poeng bak tabelltoppen. ligamesterskapet er det sjuende strake for vipers. i februar forsvarte de nm-gullet ved å slå storhamar klart i finalen. lite tyder på at noen vil kunne nekte kristiansand-laget å vinne sluttspillet og ta titteltrippelen i år også. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »