Hovedsiden

Liten annonse
  Kostbar Deila-flytting – får kritikk for «pokerfjes»-uttalelser

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 26. mai 2023 KL:06.38)
  club brugge skal ha betalt 25 millioner kroner til standard liège for å hente ronny deila som trener. det skriver flere belgiske aviser. het laatste nieuws er et av mediene som melder dette. deila sluttet på dagen i liège. han hadde da ikke avsluttet sesong én i en treårskontrakt. laget hans tapte tre kamper og spilte to uavgjort rett i forkant av deila-avhoppet. standard-ledelsen sier at club brugge opptrådte korrekt i forhandlingene om deila. 25 millioner kroner kommer inn på konto, men standard må ut på ny trenerjakt. deila får noe kritikk i flere aviser fordi han så sent som lørdag på det sterkeste tilbakeviste at han var på vei til club brugge og at det foregikk forhandlinger. – det som står skrevet i avisene, er ikke sant. jeg har ikke noen avtale med club brugge. det har ikke vært noen kontakt mellom klubbene, sa deila blant annet lørdag. sportsdirektør fergal harkin sa torsdag at deila hadde informert ham for noen uker siden om interessen fra og samtalene med club brugge. (ntb)

  Bannere hengt opp på RBK-brakka i løpet av natten

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 26. mai 2023 KL:06.17)
  i løpet av natta har noen hengt opp flere bannere rundt om klubbhuset brakka og treningsbanen til rosenborg. på bannerene står det blant annet «et styre uten handlingskraft = et styre uten tillit», «ta dåkker sammen» og på en annen står det rett og slett «obos?». noe lignende skjedde på tampen av 2021, da bannere hengt på brakka krevde styrets avgang. både trener, spillere og supportere virker å være frustrerte over situasjonen klubben er i. etter rosenborgs cupkamp mot trygg/lade, sa rekdal at han aldri hadde sett lignende – med negativt fortegn. i eliteserien ligger rosenborg på en 11.-plass etter åtte spilte kamper. kun to av de åtte er seiere, tre er uavgjort og to tap.

  Vegas Golden Knights nærmer seg NHL-finale

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 24. mai 2023 KL:07.32)
  vegas golden knights trenger bare én seier til for å sikre finaleplass i nhl-sluttspillet i ishockey. tirsdag ble det 4-0-seier over dallas stars. knights-målvakt adin hill ble ikke overlistet etter 34 skudd fra motstanderen. knights leder semifinaleserien 3-0. vegas hadde langt på vei avgjort kampen etter 1. periode. da ledet gjestene 3-0. de to foregående oppgjørene endte begge uavgjort ved ordinær tid. florida panthers leder 3-0 over carolina hurricanes i den andre semifinaleserien. dermed tyder mye på at panthers og knights møtes i finalen.

  Premier League-eventyret Erling Braut Haaland

  Kilde: VG Sport | Publisert: (mandag 22. mai 2023 KL:02.40)
  erling braut haalands andel i manchester citys tittel i premier league er gedigen. alle hans 36 scoringer har ført til poeng – 19 seire og to uavgjorte. haaland-målene har bidratt til 59 av ligamesterens 88 poeng. og ennå er det to seriekamper igjen: brighton (onsdag) og brentford (søndag).

  Vålerenga befestet serieledelsen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 21. mai 2023 KL:18.41)
  vålerenga fosser fram i toppserien. søndag ettermiddag slo de stabæk 2–0 på nadderud. ingibjörg sigurdardóttir headet inn det første målet 26 minutter ut i kampen. det andre målet kom etter 49 minutter, da en uheldig selma pettersen satte ballen i eget nett etter en corner. vålerenga står med ni seirer og to uavgjorte kamper, og er ubeseiret så langt i sesongen. dermed topper de tabellen seks poeng foran rosenborg, som riktig nok har en kamp mindre spilt.

  Tap og spekulasjoner rundt Deila

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 21. mai 2023 KL:13.00)
  ronny deila sliter med resultatene i standard liège og må nesten daglig svare på spekulasjoner om at han skal skifte arbeidsgiver til club brugge. etter at standard liège hadde tapt 0-3 borte mot westerlo lørdag, var det ifølge belgisk presse en oppgitt og småirritert deila som kom til pressekonferansen. – det som står skrevet i avisene, er ikke sant. jeg har ikke noen avtale med club brugge. det har ikke vært noen kontakt mellom klubbene. jeg har en kontrakt her (standard) og er tilfreds her. jeg vet ikke noe om det som skrives i mediene. det skaper uro rundt klubben, sa deila ifølge het laatste nieuws. laget hans har to tap og to uavgjort etter fire kamper i det belgiske b-sluttspillet. standard liège hadde en bra sesong bak seg før sluttspillet startet. (ntb)

  Pemi herjet da Glimt slo rivalen i målfest: – Burde avgjort mye tidligere

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 16. mai 2023 KL:21.48)
  bodø/glimt fortsetter å vinne kamper i årets eliteseriesesong. tirsdag ble erkerival tromsø slått 3-2 på bortebane. faris pemi var involvert i alt. glimt har bare avgitt to poeng i årets sesong, med en uavgjort kamp. tirsdag var det duket for rivalkamp borte mot tromsø på fotballens festdag, og lagene bød virkelig opp til dans. faris pemi var igjen viktig for glimt med en måldobbel. kameruneren har scoret fem mål på de tre siste kampene og skaffet straffe mot tromsø. – vi er veldig glade. jeg skal fortsette å jobbe hardt og tro på meg selv. nå er det bare glede. vi prøvde å holde det enkelt, men jeg kjente at det var en rivalkamp, sa pemi til avisa nordland etter seieren. amahl pellegrino scoret sitt åttende seriemål for sesongen på straffespark, mens vegard erliens dobbel for tromsø ikke holdt til poeng. han har scoret fire mål denne sesongen. – det er litt blandede følelser. jeg er skuffet over resultatet, men fornøyd med det vi presterer. vi viser at når vi er på vårt beste, konkurrerer vi med glimt, sa til-kaptein ruben yttergård jenssen til nordlys.

  vålerenga med straffebom i uavgjortkamp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 13. mai 2023 KL:21.11)
  Vålerenga hdde en gyllen mulighet til å reise fra Haugesund med tre poeng, men måtte nøye seg med det ene. På stillingen 1-1 fikk nemlig Vålerenga straffespark. Henrik Bjørndal både skaffet og tok det, men Haugesund-keeper Egil Selvik reddet straffen. Tidligere i kampen hadde Bilal Njie sendt vertene i føringen. Magnus Riisnæs utlignet for Vålerenga i kampen som endte 1-1.

  leeds slo tilbake etter straffebonanza – uavgjort mot newcastle

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 13. mai 2023 KL:15.46)
  leeds kastet bort ledelsen ved å gi bort to straffespark, men kom sterkt tilbake og fikk 2-2 mot newcastle i premier league. håpet om videre spill i ligaen lever. med poenget har leeds ett poeng opp til everton på trygg plass, men sistnevnte har én kamp mindre spilt. uansett vil kampen om å unngå nedrykk leve videre etter inneværende runde. newcastle kjemper om mesterligaspill neste sesong, og med lørdagens uavgjortresultat har de fire poeng ned til liverpool på femteplass med tre kamper igjen å spille. callum wilson scoret begge målene for newcastle på straffespark etter at luke ayling hadde sendt leeds i ledelsen. wilson har scoret 17 mål i ligaen denne sesongen. det er bare fire spillere som har flere. med ti minutter igjen utlignet rasmus kristensen til ellevill jubel på elland road. på tampen ble junior firpo utvist (to gule kort), men newcastle greide ikke å utnytte det. (ntb)

  Juventus utlignet syv minutter på overtid

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 11. mai 2023 KL:23.01)
  sevilla var på vei mot en råsterk seier borte mot juventus. men syv minutter på overtid reddet federico gatti uavgjort. og dermed er det vidåpent før neste ukes returoppgjør i spania. kampen i torino endte 1-1. sevilla-spissen youssef en-nesyri sendte spanjolene i føringen, men den 24 år gamle midtstopperen federico gatti ble den usannsynlige helten for juventus.
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »