Hovedsiden

Liten annonse
  The Athletic: Graham Hansen årets spiller i Europa

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (tirsdag 21. mai 2024 KL:20.23)
  det internasjonale idrettsnettstedet the athletic kårer caroline graham hansen til årets beste spiller i europeisk fotball. journalist michael cox mener at den norske stjernen kanskje har levert sin beste sesong i karrieren. – 19 scoringer og 18 målgivende i ligaen er en absurd bra utteling, skriver han. barcelona har vært suveren i hjemlig liga, med 27 seire og én uavgjort. ligatittelen er sikret for lengst. 25. mai møter katalanerne ada hegerbergs lyon i finalen av mesterligaen.

  Rosenborg vant overtidsdrama mot LSK Kvinner

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 20. mai 2024 KL:21.09)
  emilie woldvik så ut til å ha reddet 2-2 for lsk kvinner i toppseriemøtet med rbk mandag, men to minutter på overtid dukket innbytter rebecka holum opp og sikret 3-2 for trønderne. seieren betyr at rosenborg holder følge med vålerenga på tabelltoppen. lagene står begge med 24 poeng etter åtte seirer og én uavgjort etter de ni første kampene. frøya dorsin så lenge ut til å spille hovedrollen i mandagens oppgjør i trondheim. hun sendte hjemmelaget i en tidlig ledelse og slo så den målgivende pasningen da camilla linberg satte inn 2-0 rett før pause. midt i annen omgang reduserte thea kyvåg for lsk kvinner, før emilie woldvik utlignet til 2-2 med to minutter igjen å spille av ordinær tid. så kom scoringen fra innbytter holum som til slutt skilte lagene. lsk kvinner klarte ikke komme tilbake etter den nesestyveren. mens rosenborg er bak vålerenga på målforskjell i toppen av tabellen, ligger økonomisk kriserammede lsk på femteplass. (ntb)

  Frisparkperle sørget for Glimts første tap

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 20. mai 2024 KL:18.56)
  et formidabelt frisparkmål fra gard simenstad sørget for en høyst overraskende 1-0-seier for hamkam hjemme mot serieleder bodø/glimt på briskeby mandag. det er første gang siden 2005 at hamkam seirer i en tellende kamp mot glimt. med mandagens triumf fulgte kamma opp den knusende 7-1-seieren mot sarpsborg i forrige runde. avgjørelsen falt da gard simenstad scoret et vakkert frisparkmål etter snaue tjue minutter. en imponerende defensiv prestasjon fra vertene sørget for at det ble kampens eneste scoring. det er glimts første serietap for sesongen. kjetil knutsen og bodø/glimt har startet tittelforsvaret gnistrende med sju seirer og én uavgjort på de åtte første kampene. før mandagens kamp på briskeby hadde gultrøyene en målforskjell på imponerende 21-4. (ntb)

  Rodri kritiserer Arsenals mentalitet: – Det er forskjellen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 20. mai 2024 KL:11.55)
  også i år tok manchester city innersvingen på arsenal i premier league. rodri mener rivalen viste svakhetstegn da lagene møttes i mars. spanjolen har vært en nøkkelmann på citys vei til fire strake ligatitler. klubben endte to poeng foran arsenal etter søndagens avslutningsrunde. rodri er tydelig på at det er én ting som særlig skiller city fra resten av pl-feltet. – for å være ærlig, det ligger her oppe. det er mentaliteten, sier midtbanespilleren til optus sport og peker mot hodet. – arsenal hadde også fortjent å vinne ligaen. de har gjort en utrolig sesong, men jeg tror det var forskjellen. deretter trekker rodri fram 0-0-kampen lagene spilte i manchester i mars. – da jeg så de komme hit, sa jeg: «disse gutta vil ikke slå oss, de er bare ute etter å få uavgjort». – hvis du gir oss ett poeng, så vil vi vinne de sju-åtte siste kampene selv om det er tøft. det koker ned til mentalitet, sier rodri. det hører med til historien at manchester city verken slo arsenal eller liverpool i ligaen denne sesongen. (©ntb)

  Cecilia Brækhus bekrefter ny tittelkamp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 16. mai 2024 KL:22.14)
  cecilia brækhus (42) avslører overfor nettavisen at hun trolig skal møte slovenske ema kozin (26) til kamp om wbc-beltet i super weltervekt. brækhus møtte i fjor terri harper i vm-kampen i wbo, der det endte uavgjort. siden har harper valgt å gå ned en vektklasse. overfor nettavisen bekrefter brækhus at kozin er neste motstander om sloveneren velger å stille opp. hun må gjøre det for ikke å miste beltet automatisk. brækhus var ubeseiret i weltervekt helt til hun tapte to ganger for jessica mccaskill i 2020 og 2021. av hennes 39 kamper har 28 stått om vm-titler. i weltervekt holdt hun tittelbeltene i wba, wbc, wbo, wpb og ibf. (ntb)

  HamKam herjet – scoret sju mål

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 16. mai 2024 KL:20.10)
  hamkam vartet opp med festfotball før pause og dundret til med årets første seier da sarpsborg ble slått 7-1 på bortegress onsdag. hamkam scoret like mange mål på 39 minutter som de hadde gjort til sammen på de åtte første kampene i årets eliteserien. i 2. omgang puttet hamkam ytterligere to ganger. etter fire uavgjort og fire tap klatret hamkam over streken med sesongens første trepoenger. (ntb)

  Graham Hansen med scoring og assist for Barcelona

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 14. mai 2024 KL:20.27)
  caroline graham hansen var igjen sentral for barcelona da de vant 4-0 borte mot eibar tirsdag kveld. graham hansen serverte salma paralluelo med et lavt innlegg til barcelonas første mål og scoret selv barcelonas tredje mål med et velplassert skudd. 29-åringen ble byttet ut like etter at timen var spilt. ingrid syrstad engen spilte 71 minutter av tirsdagens kamp. barcelona har to runder igjen av ligasesongen, men har allerede vunnet serien med klar margin etter imponerende 27 seirer (og én uavgjort) på 28 kamper.

  Bisarr keepertabbe og Liverpool-kollaps i kaoskamp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 13. mai 2024 KL:23.02)
  liverpool ledet 3-1 mot aston villa, men en sen opphenting sørget for 3-3 i premier league mandag kveld. ti minutter før slutt ble jhon duran byttet inn for villa, og med to mål på tampen sørget colombianeren for at det endte uavgjort i en heseblesende kamp på villa park. allerede etter et minutt tok liverpool ledelsen da villa-keeper emiliano martínez rotet ballen inn i eget nett. villa utlignet ved youri tielemans ti minutter senere, før cody gakpo sendte liverpool tilbake i ledelsen halvveis ut i omgangen. like etter pause scoret jarell quansah sitt første premier league-mål, da han satte inn 3-1 for liverpool. begge lag fortsatte å produsere målsjanser på løpende bånd, og en rekke mål ble annullert for offside. til slutt var det duran som sørget for at villa hentet opp gjestenes ledelse, og dermed endte det uavgjort i jürgen klopps siste bortekampsom liverpool-manager. før kampen var det allerede klart at liverpool blir nummer tre i premier league denne sesongen, mens aston villa kunne sikret topp fire og mesterligaplass med seier. med ett poeng til villa kan de fortsatt bli tatt igjen av tottenham. villa har 68 poeng med én kamp igjen, mens tottenham har 63 med to kamper igjen.

  Bisarr keepertabbe og knallsterk opphenting av Villa mot Liverpool

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 13. mai 2024 KL:23.02)
  liverpool ledet 3-1 mot aston villa, men en sen opphenting sørget for 3-3 i premier league mandag kveld. ti minutter før slutt ble jhon duran byttet inn for villa, og med to mål på tampen sørget colombianeren for at det endte uavgjort i en heseblesende kamp på villa park. allerede etter et minutt tok liverpool ledelsen da villa-keeper emiliano martínez rotet ballen inn i eget nett. villa utlignet ved youri tielemans ti minutter senere, før cody gakpo sendte liverpool tilbake i ledelsen halvveis ut i omgangen. like etter pause scoret jarell quansah sitt første premier league-mål, da han satte inn 3-1 for liverpool. begge lag fortsatte å produsere målsjanser på løpende bånd, og en rekke mål ble annullert for offside. til slutt var det duran som sørget for at villa hentet opp gjestenes ledelse, og dermed endte det uavgjort i jürgen klopps siste bortekampsom liverpool-manager.

  Drømmescoring reddet Molde mot Rosenborg

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 11. mai 2024 KL:19.55)
  halldor stenevik sikret uavgjort mot rosenborg på hjemmebane, i det som ble en jevn kamp i storoppgjøret. molde startet andre omgang, som de startet første. for med ett måls ledelse hadde de et grep om kampen. og med det i minne var kristian eriksen nære ved å doble ledelsen, da han stupte inn mot mål få minutter ut i andre omgang. men så svarte sverre nypan på tiltale da han reduserte for bortelaget. for da han plasserte ballen bak molde-keeperen sørget unggutten for at rosenborg virkelig fikk blod på tann. det fikk i hvert fall nypan, som snudde kampen i trøndernes favør da han satte 2–1. en spektakulær utligning var derfor noe molde trengte, noe de også fikk, da stenevik sørget for å holde liv i thrilleren. dermed ble det 2-2 på aker stadion.

  norge klarte uavgjort mot verdensmesterne danmark i egen turnering

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 11. mai 2024 KL:18.00)
  de norske håndballherrene spilte uavgjort 36-36 mot regjerende vm-vinnerne danmark i turneringen i jordal amfi. den siste scoringen kom med fem sekunder igjen av kampen. etter en jevn start klarte nordmennene å tilrive seg en tomålsledelse utover i 1. omgang. ved pause sto det 22-21. jonas willes gutter rykket ifra med tre mål tidlig i annen omgangen, men danske bet seg fast og i en dårlig norsk periode gikk danskene fra 23-25 til 28-26. danskene så ut til å dra ytterligere ifra, men takket være solid målvaktsspill fra torbjørn bergerud klarte nordmennene å utligne til 35-35 med ett og et halvt minutt igjen av kampen. det endte til slutt 36-36 etter at tobias grøndahl utlignet med fem sekunder igjen av kampen. sebastian barthold og gabriel setterblom sin tur, og han ble norsk toppscorer med sju mål. (ntb)


  47 kamper på rad uten tap - Ny triumf i Roma
  uavgjort mot verdensmester danmark | Skrevet av VG Sport' title='Les mer detaljer om artikkelen: norge klarte uavgjort mot verdensmester danmark | Skrevet av VG Sport'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 2. mai 2024 KL:23.08)
  bayer leverkusen har vært en av sesongens store overraskelser i europeisk fotball. de har gått ubeseiret gjennom sesongen hjemme i tysk bundesliga. og med seieren mot roma i den første semifinalen i europa league har xabi alonsons mannskap nå den utrolige rekken med 47 kamper uten tap denne sesongen. seriegullet i tyskland er allerede sikret og nå er den tyske klubben på vei mot finale i europaligaen også. roma hjemme skal være et tøft oppgjør, men den tyske klubben rystet hjemmelaget på olympiastadion i den italienske hovedstaden. xabi alonsos mannskap viste igjen klasse og tok ledelsen mot den italienske storklubben ved florian wirtz etter 28 minutter. etter pause doblet robert andrich ledelsen for det tyske laget. 2–0 ble også sluttresultatet i det første av to semifinaleoppgjør. i marseille ble det utkjempet et jevnt oppgjør i den andre semifinalen mellom olympique marseille og atalanta. kampen endte 1–1 etter at atalanta tok ledelsen ved scamacca, før hjemmelagets mbemba sikret uavgjort. returkampene spilles neste uke.


  elleville overtidsminutter da odd reddet uavgjort
  uavgjort mot verdensmester danmark | Skrevet av VG Sport' title='Les mer detaljer om artikkelen: norge klarte uavgjort mot verdensmester danmark | Skrevet av VG Sport'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 28. april 2024 KL:21.16)
  Tre sene scoringer sørget for 3-3 mellom Odd og Viking i Skien. Viking-kaptein Zlatko Tripic trodde han hadde avgjort det hele da han scoret fire minutter på overtid. Men Odd ville det annerledes. Mikael Norø Ingebrigtsen scoret seks minutter på overtid og reddet ett poeng for hjemmelaget. Harald Tangen Nilsen scoret kampens første mål etter 25 minutter. Kun ti minutter senere var kampen snudd. Først med et skudd fra Odds Tobias Svendsen via en Viking-spiller og i mål, så med en ny fulltreffer fra sammen mann etter en pasning ut 45 grader og inn i feltet. Viking presset på for utligning i andreomgang, og lyktes fire minutter før fulltid med et skudd fra Peter Christiansen. Så scoret Tripic etter et godt forarbeid fra Lars-Jørgen Salvesen, før Ingebrigtsen ga Odd ett poeng med et vakkert skudd. Odd ble i tillegg redusert til ti mann like før Ingebrigtsen 3-3-utligning, da Mihajlo Ivancevic fikk sitt andre gule kort på overtid. Hjemmelaget befinner seg dermed på 8. plass, med Viking to plasser bak etter henholdsvis seks og fem spilte kamper.  Vålerenga ble ydmyket – supportere stormet banen
  uavgjort mot verdensmester danmark | Skrevet av VG Sport' title='Les mer detaljer om artikkelen: norge klarte uavgjort mot verdensmester danmark | Skrevet av VG Sport'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 28. april 2024 KL:16.30)
  vålerenga fortsetter å slite i 1. divisjon. søndag ble de sendt hjem fra mjøndalen som slakt med 3-5-tap i bagasjen. – vi svikter på veldig mange områder. det er tungt, sier vålerenga-trener geir bakke til tv 2. etter kampen var vålerenga-spillerne borte og beklaget seg til frustrerte supportere, mens flere av supporterne var ute på banen. – jeg skjønner at de er frustrerte og forbannet, sier bakke. – det skulle bare mange. det er norges beste supportere som følger oss overalt, lager volum og entusiasme, synger sanger og legger sjala og lønnen sin i dette. dermed står vålerenga fremdeles med sin ene seier etter fem kamper på nivå to. på de fire andre kampene har det blitt to uavgjort og to tap. hovedstadslagets fem poeng holder til 11.-plass. det er ett poeng over direkte nedrykk og fem poeng bak direkte opprykk. i søndagens kamp tok mjøndalen tidlig ledelsen da sivert øverby skrudde et frispark ute ved sidelinjen helt inn i mål. vålerenga utlignet ved petter strand like etter, men så kom alie conteh inn for vertene. spissen fra sierra leone sendte mjøndalen opp i 3-1 med to mål på overtid av den første omgangen. kvarteret før slutt fullførte conteh sitt hat trick. fem minutter før slutt satte keerat singh inn 5-1. to sene scoringer fra jones el-abdellaoui og christian borckgrevink pyntet litt på resultatet for vålerenga.


  Kokte over i derby - tre røde kort på overtid da Inter tok ligatittelen
  uavgjort mot verdensmester danmark | Skrevet av VG Sport' title='Les mer detaljer om artikkelen: norge klarte uavgjort mot verdensmester danmark | Skrevet av VG Sport'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 22. april 2024 KL:22.45)
  inter kunne mandag juble for sin 20. serie a-tittel. veteranen francesco acerbi (35) ledet an i 2-1-seieren over byrival milan på san siro – i en kamp som tok fullstendig fyr på overtid. inter hadde før mandagens duell vunnet fem strake milano-derby siden september 2022. milan måtte holde byrivalen til minst uavgjort om ikke inter skulle sikre ligatittelen. men de svart- og rødkledde greide aldri komme helt tilbake i kampen etter å ha havnet under 0-2. dermed tok inter sin sjette strake seier mellom lagene i alle turneringer. med seieren klatrer inter opp på 20 serietitler, noe som er én mer enn byrivalen. milan tok sin 19. triumf i 2022. juventus har vunnet klart flest med sine 36, men det er fire år siden sist torino-laget vant serie a. på overtid ble det bråk opptil flere ganger. først da theo hernández (milan) og denzel dumfries (inter) barket sammen. de begge ble deretter utvist. i etterkant måtte også davide calabria (milan) forlate banen da han slo davide frattesi i ansiktet i feltet. det er første gang en serie a-tittel blir sikret i milano-derbyet. inter-spillerne jublet vilt etter kampslutt, og tilskuere i begge leirene felte tårer. (ntb)  Lyn knuste Aalesund
  uavgjort mot verdensmester danmark | Skrevet av VG Sport' title='Les mer detaljer om artikkelen: norge klarte uavgjort mot verdensmester danmark | Skrevet av VG Sport'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 15. april 2024 KL:21.00)
  jan halvor halvorsens lyn kunne juble for sin første seier siden opprykket til 1. divisjon da aalesund ble rundspilt med 3-0 mandag. før mandagens knallsterke borteseier sto hovedstadslaget med én uavgjort og ett tap. lyn har rykket opp to sesonger på rad og har ikke spilt i 1. divisjon siden 2010. da gikk klubben konkurs og ble flyttet ned til 7. divisjon. mandag fikk lyn litt hjelp på veien mot sesongens første seier da aalesunds sander kilen pådro seg sitt andre gule kort og ble sendt i dusjen etter bare 35 minutter. det ga lyn mye rom, og bare fire minutter senere sendte daniel schneider gjestene til pause med 1-0-ledelse. halvveis ut i andre omgang kunne de tilreisende lyn-supporterne slippe jubelen løs igjen da henrik kristiansen doblet ledelsen. med 14 minutter igjen på klokken satte andreas hellum spikeren i kista da han banket inn lyns tredje mål på vakkert vis.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »