Freiburg ydmyket av Wolfsburg
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 21. januar 2023 KL:20.45)
    Freiburg klarte ikke å utnytte Bayern Münchens uavgjort fredag og knappe innpå serielederen. Tvert imot. Det ble hele 0-6 borte mot Wolfsburg i Bundesliga. Danske Jonas Wind scoret to av målene i nedsablingen. Patrick Wimmer scoret hjemmelagets første mål allerede før to minutter var spilt. Etter pause noterte Yannick Gerhardt, Ridle Baku og Luca Waldschmidt seg for mål. Freiburg ligger fem poeng bak serieleder Bayern München, som spilte 1-1 mot RB Leipzig fredag, og er nede på 4.-plass etter lørdagens tap. Eintracht Frankfurt vant 3-0 over tabelljumbo Schalke og bykset opp til 2.-plassen med like mange poeng som Freiburg. Øvrige resultater i Bundesliga lørdag: Union Berlin - Hoffenheim 3-1, Eintracht Frankfurt - Schalke 04 3-0, Bochum - Hertha Berlin 3-1, Stuttgart - Mainz 05 1-1, Köln - Werder Bremen 7.1.

Ord sky bassert på artikkel: 800668
Freiburg - ydmyket - Wolfsburg - utnytte - Münchens - uavgjort - serielederen - Bundesliga - nedsablingen - Patrick - hjemmelagets - allerede - minutter - noterte - Yannick - Gerhardt - Waldschmidt - Leipzig - lørdagens - Eintracht - Frankfurt - tabelljumbo - Schalke - plassen - resultater - Hoffenheim - Stuttgart -