Sport

Liten annonse
    Ujevn start for Hovland i Players Championship
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 14. mars 2024 KL:16.40)
    Viktor Hovland har fått en ujevn start i Players Championship i golf i Florida. Etter ti spilte hull er han ett slag under par. Han var blant spillerne som startet dagen på 10. hull. Han kom godt i gang med birdie på 11. hull, men dagens første bogey kom allerede på neste hull. Så kom han litt i støtet med birdie på 14. og 16. hull, men en bogey på 18. hull sendte ham nedover på listene igjen. Hovland er på en foreløpig delt 20.-plass, men mange av spillerne har ennå ikke startet sin åpningsrunde. Xander Schauffele og Rory McIlroy har kommet godt i gang og er i foreløpig delt ledelse. De er fem slag under par etter henholdsvis 11 og 10 hull. Turneringen i Ponte Vedra Beach er en av de største på golfkalenderen og er noen ganger uformelt blitt omtalt som den femte majorturneringen. (©NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 917273
Hovland - Players - Championship - Florida - spillerne - startet - allerede - nedover - listene - foreløpig - åpningsrunde - Schauffele - McIlroy - ledelse - henholdsvis - Turneringen - største - golfkalenderen - uformelt - majorturneringen -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »