Sport

Liten annonse
    Stenbock-Haakestad ble historisk – valgt til sykkelpresident
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 16. mars 2024 KL:17.38)
    Heidi Stenbock-Haakestad ble valgt til sykkelpresident på sykkeltinget lørdag. Hun er første kvinne i rollen. Det skriver Landevei. Stenbock-Haakestad ble valgt uten motkandidater og tar over vervet for perioden 2024-2026. Jan Inge Hansen og Alte Kvålsvoll ble gjenvalgt som første og andre visepresident. I januar ble det klart at Jan-Oddvar Sørnes ikke ville stille til gjenvalg som sykkelpresident etter tre perioder i rollen. Stenbock-Haakestad ble da innstilt av valgkomiteen som arvtaker. Stenbock-Haakestad er nasjonal elitekommissær på landeveien, nasjonal kommissær i terreng og utfor og har vært leder av Halden CK i en årrekke. Hun har en tøff oppgave foran seg som president. Økonomien i forbundet fortsatt er anstrengt etter VM i Bergen i 2017. – Jeg skal først og fremst bygge videre på det som står i styringsdokumentet vårt, men det skal presiseres mer. Det som er min styrke, er at jeg er nysgjerrig og ikke redd for å ta en fight. Det har jeg bevist i de årene jeg har vært i sykkel, sier Stenbock-Haakestad til Landevei. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 917883
Stenbock - Haakestad - historisk - sykkelpresident - sykkeltinget - skriver - Landevei - motkandidater - perioden - Kvålsvoll - gjenvalgt - visepresident - perioder - innstilt - valgkomiteen - arvtaker - nasjonal - elitekommissær - landeveien - terreng - årrekke - oppgave - Økonomien - forbundet - fortsatt - anstrengt - styringsdokumentet - presiseres - nysgjerrig -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »