Sport

Liten annonse
    Rød gjør seg uaktuell til OL: – Ikke en lett avgjørelse
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 11. april 2024 KL:15.35)
    Håndballstjernen Magnus Abelvik Rød blir ikke klar til OL etter fotbruddet han pådro seg i januar. – Det har ikke vært en lett avgjørelse å ta, men jeg er ikke klar for å kjempe om en plass i OL-troppen i forlengelsen av skaden. Både for min del og for håndballguttas del er det bedre at jeg tar en pause fra landslaget. Derfor har jeg gitt Jonas (Wille, landslagssjef) beskjed om at jeg ikke er aktuell for en plass i OL-troppen, sier bakspilleren til Norges håndballforbunds nettsider. Rød pådro seg et brudd i foten under europamesterskapet i januar. Siden den gang har han bedrevet opptrening, men OL kommer for tidlig. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 922965
uaktuell - avgjørelse - Håndballstjernen - Abelvik - fotbruddet - troppen - forlengelsen - håndballguttas - landslaget - landslagssjef) - beskjed - bakspilleren - håndballforbunds - nettsider - europamesterskapet - bedrevet - opptrening -Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »