Stjerneskuddet Yamal tomålsscorer i Barcelona-seier – fortsetter å herje i La Liga
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 15. september 2024 KL:18.24)
    Lamine Yamal bidro med målpoeng i sin femte strake ligakamp da han scoret to ganger i Barcelonas 4-1-seier over Girona i La Liga søndag. Yamal sendte Barcelona i føringen etter en halvtimes spill, da han taklet til seg ballen høyt i banen og var sikker alene med keeper. Sju minutter senere doblet 17-åringen ledelsen. La Dani Olmo på til 3-0. Fra spiss vinkel hamret han ballen i mål bak en apatisk Girona-keeper. Olmo måtte gi seg med en liten skade etter en time og fikk se Pedri ordne 4-0 etter en nydelig pasning fra Marc Casado, før veteranen Cristian Stuani pyntet på resultatet for Girona. På tampen ble innbytter Ferran Torres utvist, i det som ble et lite skår i gleden for bortelaget Barcelona. Barcelona står med 15 poeng og full pott på toppen av La Liga. Før landslagspausen vant katalanerne hele 7-0 over Valladolid. Erkerivalen Real Madrid følger på 2.-plass, fire poeng bak, etter seier mot Real Sociedad lørdag. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 956058
Stjerneskuddet - tomålsscorer - Barcelona - fortsetter - målpoeng - ligakamp - Barcelonas - føringen - halvtimes - minutter - åringen - ledelsen - apatisk - nydelig - pasning - veteranen - Cristian - resultatet - innbytter - bortelaget - landslagspausen - katalanerne - Valladolid - Erkerivalen - Sociedad -