HamKam ydmyket Lillestrøm - krisen fortsetter
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 21. september 2024 KL:19.56)
    HamKam kjørte over et tafatt Lillestrøm og vant hele 5-0 på Briskeby lørdag. Hjemmelaget showet og utnyttet feil på feil i de bakre rekkene til Kanarifuglene. Hele fire ganger måtte Lillestrøms keeper Stefan Hagerup plukke ballen ut av nettet i 1. omgang. På tampen av 2. omgang gned de det inn da Brynjar Ingi Bjarnason la på til 5-0. Lillestrøm fikk rundjuling. – Vi raknet totalt. Vi henger ikke i hop. Det må et mirakel til, sa kaptein Ruben Gabrielsen til TV 2. Lillestrøms midlertidige trener David Nielsen var oppgitt i pauseintervjuet med rettighetshaver. – Det var 45 forferdelige minutter av oss i måten vi forsvarte oss på. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 957474
ydmyket - Lillestrøm - fortsetter - Briskeby - Hjemmelaget - utnyttet - rekkene - Kanarifuglene - Lillestrøms - Hagerup - Brynjar - Bjarnason - rundjuling - mirakel - kaptein - Gabrielsen - midlertidige - Nielsen - oppgitt - pauseintervjuet - rettighetshaver - forferdelige - minutter - forsvarte -