Tangen holdt forrykende målshow
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 25. april 2022 KL:22.01)
    Den norske landslagsprofilen Eivind Tangen scoret elleve mål og var kampens gigant da Skjern slo Mors-Thy 28-26 i dansk håndball mandag. Seieren sender Skjern et langt skritt på vei mot semifinalene i det danske håndballsluttspillet. Jylland-klubben ledet 13-10 ved pause, men klarte aldri helt å riste av seg Mors-Thy i målprotokollen. En skuddvillig Tangen sto bak fem av fulltrefferne i første omgang. Etter pause plusset han på med ytterligere fem scoringer og ble kampens store spiller.

Ord sky bassert på artikkel: 735447
forrykende - målshow - landslagsprofilen - kampens - håndball - Seieren - semifinalene - håndballsluttspillet - Jylland - klubben - målprotokollen - skuddvillig - fulltrefferne - plusset - ytterligere - scoringer - spiller -