Sport

Liten annonse
    Hauger varsler snarlig offentliggjøring om framtiden – fortsetter ikke i Prema
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 30. oktober 2022 KL:20.44)
    Formel 2-fører Dennis Hauger mer enn antyder at han allerede kommende uke kommer til å offentliggjøre hvilket team han skal kjøre for neste sesong. Hauger har tidligere antydet at han trolig ikke fortsetter i Prema i 2023. Det gikk han svært langt i å bekrefte søndag. – Vi kan jo si at det ikke blir med Prema. Det er veldig sikkert. Mest sannsynlig kommer vi med noen nyheter i løpet av uken. Vi får se om vi kan offentliggjøre noe da. Jeg tror det blir et kult neste år, sier Hauger til Viaplay. – Ingenting er spikret enda, men mest sannsynlig lander vi noe neste uke, sa manager Harald Huysman til NRK på fredag. Han ville ikke gå nærmere inn på hvor mange team han har hatt tilbud fra den siste tiden. – Det har vært mange tilbud. Det har ikke vært dét det har stått på. Men det er det å ta det riktige valget som har vært det vanskelige. Vi har jobbet mye med det når det nå har vært pause, sa Hauger. (NRK/NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 778332
varsler - snarlig - offentliggjøring - framtiden - fortsetter - antyder - allerede - kommende - offentliggjøre - hvilket - tidligere - antydet - bekrefte - sikkert - sannsynlig - nyheter - Viaplay - Ingenting - spikret - manager - Huysman - nærmere - riktige - vanskelige -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »