Sport

Liten annonse
    Ruud forsvarte sammenlagtseieren: – Stolt
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 18. mars 2023 KL:15.26)
    Birk Ruud sikret seg sammenlagtseieren i friski for andre år på rad med en score på 96 poeng. Det gjelder både big air, slopestyle og halfpipe. – Jeg er stolt av meg selv. I mange år har jeg jobbet for å bli verdens beste freeskiutøver, og i dag er jeg bare glad for å ha klart sammenlagtseieren for andre året på rad, sier Birk Ruud i pressemeldinga til Skiforbundet. Johanne Killi tok sammenlagtseieren i slopestylecupen etter andreplass med 95,25 i franske Tignes lørdag. – Dette har vært en mål for meg siden jeg tapte slopestylecupen med ett poeng for seks å siden. Denne sammenlagtseieren betyr så mye for meg, sier Johanne Killi.

Ord sky bassert på artikkel: 816943
forsvarte - sammenlagtseieren - gjelder - slopestyle - halfpipe - verdens - freeskiutøver - pressemeldinga - Skiforbundet - Johanne - slopestylecupen - andreplass - franske -Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »