Sport

Liten annonse
    RBK-Sæther mister flere kamper
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 10. mai 2023 KL:14.34)
    Det er fortsatt for tidlig å slå fast når Rosenborg-spissen Ole Sæter er spilleklar igjen. Det blir ikke til helgens bortekamp mot Bodø/Glimt. Rosenborg har fått en treg start på sesongen, og etter seks serierunder er det ennå ikke en eneste av lagets spisser som har tegnet seg på scoringslisten. – De undersøkelsene vi tok i helga, var litt som jeg har kjent på. De var ikke like bra som jeg håpet på etter fem uker, sier Ole Sæter til Adresseavisen. Sæter har ennå vært på banen i seriesammenheng denne sesongen. Det skyldes lårskaden han pådro seg to uker før seriestart. Sæter kjenner på det, at han ikke er i stand til å bidra i en tung periode. – Det er kjedelig at det blir sånn når det kommer mange viktige kamper, sier han.

Ord sky bassert på artikkel: 831050
fortsatt - Rosenborg - spissen - spilleklar - helgens - bortekamp - sesongen - serierunder - spisser - scoringslisten - undersøkelsene - Adresseavisen - seriesammenheng - skyldes - lårskaden - seriestart - kjenner - periode - kjedelig - viktige -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »