Vålerenga befestet serieledelsen
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 21. mai 2023 KL:18.41)
    Vålerenga fosser fram i Toppserien. Søndag ettermiddag slo de Stabæk 2–0 på Nadderud. Ingibjörg Sigurdardóttir headet inn det første målet 26 minutter ut i kampen. Det andre målet kom etter 49 minutter, da en uheldig Selma Pettersen satte ballen i eget nett etter en corner. Vålerenga står med ni seirer og to uavgjorte kamper, og er ubeseiret så langt i sesongen. Dermed topper de tabellen seks poeng foran Rosenborg, som riktig nok har en kamp mindre spilt.

Ord sky bassert på artikkel: 833935
Vålerenga - befestet - serieledelsen - Toppserien - ettermiddag - Nadderud - Ingibjörg - Sigurdardóttir - minutter - uheldig - Pettersen - uavgjorte - ubeseiret - sesongen - tabellen - Rosenborg -