Cupbombe i Tønsberg – Sandefjord ute av cupen etter straffedrama
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 24. mai 2023 KL:21.08)
    Sandefjord er ute av cupen allerede i første runde. Eliteserieklubben røk for 4.-divisjonslaget Eik Tønsberg etter straffesparkkonkurranse. Til tross for at Sandefjord tidlig i andre omgang gikk opp i en 2-0-ledelse, kjempet Eik Tønsberg seg tilbake. Og fem minutter på overtid utlignet de til 2–2 og sørget for ekstraomganger. Etter målløse ekstraomganger ble kampen avgjort på straffer. Der vant Eik Tønsberg 4-3, etter at begge lagene bommet på sine siste straffer. Sandefjord bommet også på første.

Ord sky bassert på artikkel: 834865
Cupbombe - Tønsberg - Sandefjord - straffedrama - allerede - Eliteserieklubben - divisjonslaget - straffesparkkonkurranse - ledelse - kjempet - tilbake - minutter - overtid - utlignet - ekstraomganger - målløse - avgjort - straffer -