Sport

Liten annonse
    Hovland har los på teten i Orlando
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 8. mars 2024 KL:23.50)
    Viktor Hovland måtte vente, men radet etter hvert opp birdier på annen runde av PGA-turneringen i Orlando. Det har sendt ham inn i kampen om en topplassering. Hovland ligger på tiendeplass på fire slag under par og har tre slag opp til en gruppe som ligger på toppen av resultatlisten etter to runder. Hovland gikk de elleve første hullene på to slag over par etter to bogeyer, men så snudde det. 26-åringen kunne juble for birdie på både hull 12, 13 og 14 og var med det tilbake i kampen om en topplassering. På hull 16 og 17 kunne han notere to nye birdier, og dermed har han ikke langt opp til teten foran tredje runde lørdag. – At han er inne i topp ti kunne vi ikke engang drømme om for halvannen time siden, sa Discovery-kommentator Per Haugsrud da Hovland avsluttet runden med par. Hovland har slitt noe i sesongstarten og har stått over noen turneringer. I storturneringen i Florida er nordmannen på plass, og der har han levert godt. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 915652
Hovland - Orlando - birdier - turneringen - topplassering - tiendeplass - resultatlisten - hullene - bogeyer - åringen - tilbake - halvannen - Discovery - kommentator - Haugsrud - avsluttet - sesongstarten - turneringer - storturneringen - Florida - nordmannen -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »