Zuccarello-assist da Wild tapte for avdelingsrival Blues
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 23. mars 2024 KL:22.24)
    Mats Zuccarello bidro med en målgivende pasning, men Minnesota Wild tapte 4-5 etter forlengning for St. Louis Blues i NHL lørdag. Brandon Saad ble overtidshelten for gjestene, mens Jordan Kyrou scoret hattrick. Zuccarello hadde assist på Marco Rossis 3-2-mål i 2. periode. Kirill Kaprizov sendte pucken til nordmannen, som ventet ut Blues-forsvaret før han sendte pucken inn foran mål. Der traff den skøyta til Rossi og gikk i nettet. Det var Zuccarellos 56. målpoeng på 61 kamper denne sesongen. Han står med totalt 629 målpoeng i sin NHL-karriere. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 919934
Zuccarello - avdelingsrival - målgivende - pasning - Minnesota - forlengning - Brandon - overtidshelten - gjestene - hattrick - periode - Kaprizov - nordmannen - forsvaret - Zuccarellos - målpoeng - sesongen - karriere -