Sport

Liten annonse
    Kina sender omstridte svømmere til OL
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 19. juni 2024 KL:07.14)
    Elleve svømmere som var innblandet i en omfattende dopingsak, er tatt ut i Kinas tropp til sommerens OL i Paris. De elleve som er tatt ut, er en del av totalt 23 kinesiske svømmere som testet positivt for den prestasjonsfremmende hjertemedisinen trimetazidin i forkant av OL i Tokyo i 2021. Svømmerne ble i etterkant frikjent da kinesiske myndigheter og Det internasjonale antidopingbyrået (Wada) konkluderte med at de hadde fått det i seg gjennom matforurensing på et hotell. I etterkant har blant andre USA reagert sterkt på frikjennelsen. Blant de elleve utøverne som skal delta er Zhang Yufei og Wang Shun som begge tok OL-gull i Tokyo. (NTB/NRK)

Ord sky bassert på artikkel: 937731
omstridte - svømmere - innblandet - omfattende - dopingsak - sommerens - kinesiske - positivt - prestasjonsfremmende - hjertemedisinen - trimetazidin - forkant - Svømmerne - etterkant - frikjent - myndigheter - internasjonale - antidopingbyrået - konkluderte - gjennom - matforurensing - reagert - frikjennelsen - utøverne -Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »