Sport

Liten annonse
    Kiplesund trekker seg fra trestegskonkurransen
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 28. juni 2024 KL:20.13)
    Ingar Bratseth-Kiplesund trekker seg fra lengdekonkurransen etter en kjenning. – Den lille kjenninga som jeg fikk i konkurransen i går, den kjente jeg som en meg med en kniv i lusken på hvert eneste løpesteg, forteller Kiplesund til NRK. Dette skulle være Kiplesunds siste trestegskonkurranse. Men slik ble det ikke: – Selv om det er siste gang, risikerer jeg ikke liv. Men liv tror jeg ikke hadde vært noen fare for uansett, da. Men helsa skal jeg ha med meg videre. Det er unødvendig. Jeg tror i går det var en bryter i hodet som ble skrudd litt av.

Ord sky bassert på artikkel: 939819
Kiplesund - trekker - trestegskonkurransen - Bratseth - lengdekonkurransen - kjenning - kjenninga - løpesteg - forteller - Kiplesunds - risikerer - uansett - unødvendig -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »