Sport

Liten annonse
    Hoelsveen sikret knepent gull på 800 m
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 28. juni 2024 KL:22.08)
    Multitalentet Malin Hoelsveen, som representerer Raufoss, vant en tett duell på 800 meteren. – Det var veldig jevnt, så jeg vurderte nesten om jeg skulle ta en supermann over mål, men det var nesten, smiler 19-åringen til NRK. Malin Ingeborg Nyfors ble nummer to. Jeg var mest fornøyd med å få det overstått og bli ferdig med det. Surt å tape med så små mengder. Jeg vet jo hva Malin er god for, sier sølvvinneren til NRK. Hoelsveen har også hevdet seg i toppen i langrennsprint, og satser fortsatt på begge idretter. – Jeg tenker å ta et løp og én sesong av gangen, sier Hoelsveen lurt på spørsmål om hvilken av idrettene hun vil gå for videre.

Ord sky bassert på artikkel: 939848
Hoelsveen - knepent - Multitalentet - representerer - Raufoss - meteren - vurderte - supermann - åringen - Ingeborg - fornøyd - overstått - mengder - sølvvinneren - langrennsprint - fortsatt - idretter - spørsmål - hvilken - idrettene -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »