Spansk håndball-bronse etter sliteseier over Slovenia
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 11. august 2024 KL:10.33)
    Bronsekampen i håndball for menn sto mellom Spania og Slovenia. De norske herrene ble slått ut av sistnevnte da de røyk i kvartfinalen. Lagene fulgte hverandre tett fra start. Spania hadde på et punkt en tomålsledelse, men til pause var det likt, 12–12. I andre omgang fortsatte det jevne spillet. Igjen gikk spanjolene opp i tomålsledelse, 15–13. Men få minutter senere var det likt igjen. Med 9 minutter igjen av kampen sendte Tilen Kodrin slovenerne i ledelsen 19–20. Men Spania slo tilbake. 23-22 var stillingen, i favør Spania, da det gjenso ett minutt. Slovenia tok en timeout. Men da kampen var igang igjen, klarte de ikke å utligne. Det endte med spansk jubel og bronse.

Ord sky bassert på artikkel: 948504
håndball - sliteseier - Slovenia - Bronsekampen - herrene - sistnevnte - kvartfinalen - hverandre - tomålsledelse - fortsatte - spillet - spanjolene - minutter - slovenerne - ledelsen - tilbake - stillingen - timeout - utligne -