Sport

Liten annonse
    Uno-X-rytter med knallsterk pallplass i Tour de France
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 12. august 2024 KL:15.41)
    Finske Anniina Ahtosalo imponerte for Uno-X på åpningsetappen av Tour de France for kvinner. Hun var med i teten hele veien og endte til slutt opp på andreplass etter en sluttspurt. Hun var tydelig fornøyd med å bli nummer to. 20-åringen tar med det den hvite ungdomstrøya på første dag. – Jeg var ikke nærme seieren, så jeg er glad for å nå andreplassen, sier hun. Ahtosalo håper å beholde trøyen til minst tredje etappe. Det var i Haag at de kvinnelige syklistene startet årets Tour de France.

Ord sky bassert på artikkel: 948735
knallsterk - pallplass - Anniina - Ahtosalo - imponerte - åpningsetappen - kvinner - andreplass - sluttspurt - tydelig - fornøyd - åringen - ungdomstrøya - seieren - andreplassen - beholde - kvinnelige - syklistene - startet -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »