Sport

Liten annonse
    Villumstad med 2.-plass i Sommer GP-renn
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 14. august 2024 KL:22.15)
    Fredrik Villumstad tok en sterk 2.-plass i onsdagens renn i Sommer Grand Prix hopp i Courchevel, slått bare av suverene Stefan Kraft. Villumstad var på 4.-plass etter å ha hoppet 121,5 meter i første omgang, men han hoppet seg opp til den nest øverste pallplassen med 125,5 meter i finaleomgangen. – Dette var fantastisk gøy. Soleklart karrierebeste i Sommer Grand Prix, sa Villumstad i en uttalelse til NTB. – Jeg hadde en offensiv og klar plan i kveldens renn etter den fine plasseringen i går (11.-plass), og jeg traff. Jeg fikk oppleve smaken av det gode liv selv om jeg føler at jeg har mer å gå på. Kraft var det ikke noe å gjøre med. Østerrikeren var best i begge omganger etter to hopp på 130,5 meter. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 949238
Villumstad - Fredrik - onsdagens - Courchevel - suverene - øverste - pallplassen - finaleomgangen - fantastisk - Soleklart - karrierebeste - uttalelse - offensiv - kveldens - plasseringen - oppleve - Østerrikeren - omganger -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »