Sport

Liten annonse
    Sengeliggende Ruud: – Ikke for høye håp
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 14. august 2024 KL:22.25)
    Casper Ruud sier til NTB at han har vært sengeliggende i flere dager med influensa. Han vet ikke om han er i stand til å møte Felix Auger-Aliassime torsdag. Først onsdag ble det klart hvem han skal møte i 2. runde i Cincinnati Open, da Auger-Aliassime slo kvalifiseringsspiller Aleksandar Kovacevic. Det betyr at Ruud har en sjanse til revansj mot mannen som for to uker siden slo ham ut av OL-turneringen i Paris. Det avhenger av hvordan han føler seg. – Det har vært noen tøffe dager hvor jeg har vært sengeliggende, rett og slett. Jeg har hatt influensa, og det har vart 5-6 dager. Heldigvis føler jeg meg litt bedre i dag, og jeg skal prøve å teste på trening hvordan det kan gå, men jeg har ikke for høye håp om hvor bra jeg kan føle meg, sa han til NTB onsdag. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 949247
Sengeliggende - sengeliggende - influensa - Aliassime - torsdag - Cincinnati - kvalifiseringsspiller - Aleksandar - Kovacevic - revansj - turneringen - avhenger - hvordan - Heldigvis - trening -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »