Drømmedebut for Barcelonas nysignering
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 27. august 2024 KL:23.33)
    Dani Olmo ble registrert få timer før Barcelona møtte og til slutt beseiret Rayo Vallecano. Det ble 2-1 etter at Madrid-klubben tok en tidlig ledelse. Katalanerne svarte i andre omgang da Pedri utlignet alene med keeper. Senere skulle Olmo få sin debutscoring etter flere gode involveringer i forkant. Spanjolen banket ballen i nettet etter 82 minutter. Få minutter tidligere hadde Robert Lewandowski fått en scoring annullert av VAR etter at dommerne observerte en forseelse fra Jules Koundé. Det betyr at Barcelona vil forbli alene på topp av La Liga etter runden med ni av ni mulige poeng.

Ord sky bassert på artikkel: 951966
Drømmedebut - Barcelonas - nysignering - registrert - beseiret - Vallecano - klubben - ledelse - Katalanerne - utlignet - debutscoring - involveringer - forkant - Spanjolen - minutter - tidligere - Lewandowski - annullert - dommerne - observerte - forseelse -