Sport

Liten annonse
    VG: Kåre Mol ferdig som trener for Mol og Sørum
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 30. september 2024 KL:16.55)
    Kåre Mol har ledet sandvolleyballstjernene Anders Mol og Christian Sørum til gull og bronse i OL. Nå er han ferdig i rollen som trener. Det bekrefter Anders Mol, som er sønn av Kåre Mol, til VG. – Kåre Mol, som har vært ansvarlig og hovedtrener for oss og kommer til å ta et steg tilbake, sier Anders Mol til avisen. Han forteller at Kåre Mol nå vil gå inn i en rolle som «trenerens trener». – Da er vi nødt til å finne noen nye som kan gå inn i hans spor. En som skal følge oss og Norges andre- og tredjelag. Som trener for sønnen og Christian Sørum, har Kåre Mol vært med å vinne en rekke store mesterskap – blant annet OL-gull i Tokyo for tre år siden. I sommerens Paris-OL ble det bronse for de norske sandvolleyballstjernene.

Ord sky bassert på artikkel: 959343
sandvolleyballstjernene - Christian - bekrefter - ansvarlig - hovedtrener - tilbake - forteller - trenerens - tredjelag - mesterskap - sommerens -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »