Aston Villa sjokkerte Bayern München i Mesterligaen
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 2. oktober 2024 KL:23.00)
    Jhon Durán sikret en overraskende 1-0-seier for Aston Villa hjemme over den tyske storklubben Bayern München i Mesterligaen onsdag kveld. Dermed gjentok Birmingham-klubben bragden fra mesterligafinalen i 1982. Også da vant Villa 1-0 over Bayern. Den gang var det Peter Withe som ble matchvinneren, men søndag kveld het helten Durán, etter at han scoret kampens eneste mål etter 79 minutter.

Ord sky bassert på artikkel: 959924
sjokkerte - München - Mesterligaen - overraskende - storklubben - gjentok - Birmingham - bragden - mesterligafinalen - matchvinneren - kampens - minutter -