Dramatisk overtidsscoring – Molde tapte i Europa
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 24. oktober 2024 KL:20.39)
    Molde holdt på å sikre ett poeng borte mot belgiske Gent i Serieligaen torsdag kveld, men tapte til slutt 1-2 etter en sen overtidsscoring fra hjemmelaget. De blå havnet under etter 24 minutter da Noah Fadiga banket ballen i mål for hjemmelaget. Molde presset på i den andre omgangen, og tolv minutter før slutt kom utligningen. Mats Møller Dæhli bredsidet inn ballen i det lengste hjørnet fra ti meters hold og sikret 1-1. Fem minutter på overtid sikret Archibald Norman Brown seieren for Gent da han satte inn 2-1. Romsdalingene står med tre poeng etter to kamper i Serieligaen.

Ord sky bassert på artikkel: 964521
Dramatisk - overtidsscoring - belgiske - Serieligaen - torsdag - hjemmelaget - minutter - presset - omgangen - utligningen - bredsidet - lengste - hjørnet - Archibald - seieren - Romsdalingene -