Nani-dobbel i MLS-semifinale
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 7. august 2020 KL:10.35)
    Portugisiske Nani scora to mål på seks minutt då Orlando City tok seg til finalen i MLS-sluttspelet, med ein 3–1 siger mot Minnesota United. Begge desse måla kom i første omgang. I andreomgang sørga Mason Toye for spenning i kampen med ei redusering sju minutt før slutt. Men seks minutt på overtid fjerna Benji Michel all tvil, då han sørga for at kampen enda 3–1 til Orlando. Dermed skal Orlando City møte Portland Timbers i MLS-finalen natt til onsdag.

Ord sky bassert på artikkel: 559726
semifinale - Portugisiske - Orlando - finalen - sluttspelet - Minnesota - andreomgang - spenning - redusering - overtid - Portland - Timbers -