Bayern lekte med Atlético
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 21. oktober 2020 KL:23.08)
    Bayern München fortsatte der de slapp og vant kontrollert 4–0 hjemme mot Atlético Madrid i mesterligaåpningen onsdag. Kingsley Coman ble den store helten for Bayern onsdag kveld. Først sendte han vertene i ledelsen da han smalt et innlegg fra Joshua Kimmich i nettet like før halvtimen var spilt. Så slo han ballen til Leon Goretzka, som satte ballen i lengste hjørne like før pause. I andre omgang økte først Corentin Tolisso med en kanon fra over 20 meters hold, mens Coman satte sin andre for dagen 20 minutter før slutt og fastsatte sluttresultatet. I kveldens andre kamp i gruppe A delte Salzburg og Lokomotiv Moskva poengene. Kampen endte 2–2. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 585586
Atlético - München - fortsatte - kontrollert - mesterligaåpningen - Kingsley - vertene - ledelsen - innlegg - Kimmich - halvtimen - Goretzka - lengste - Corentin - Tolisso - minutter - fastsatte - sluttresultatet - kveldens - Salzburg - Lokomotiv - poengene -