RBK sikret seier i det 93. minutt
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 12. september 2021 KL:21.51)
    Rosenborg ledet 2-0 mot Tromsø, men «gutan» slo tilbake og sørget for at kampen lenge så ut til å ende 2-2 på Lerkendal søndag kveld. Men på overtid dukket Stefano Vecchia opp og sendte trønderne til himmels da han sørget for 3-2 i aller siste sekund, tre minutter på overtid. Noah Holm og Emil Konradsen Ceide scoret RBKs to første mål, mens Tromsøs mål ble scoret av Tomas Totland og Zdenek Ondrasek, som for øvrig gjorde comeback for bortelaget og ble byttet inn allerede etter 28 minutter. RBK ligger nå på fjerdeplass på tabellen, mens Tromsø ligger på 13.plass når 18 runder er ferdigspilt.

Ord sky bassert på artikkel: 674941
Rosenborg - tilbake - Lerkendal - overtid - Stefano - Vecchia - trønderne - himmels - minutter - Konradsen - Tromsøs - Totland - Ondrasek - comeback - bortelaget - allerede - fjerdeplass - tabellen - ferdigspilt -