Sport

Liten annonse
    Stavhopperen Retzius stiller ikke i friidretts-VM – vaksineproblemer kommer i veien
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 18. juni 2022 KL:16.03)
    Stavhopper Lene Retzius vil ikke benytte seg av sin startplass i VM i Eugene i sommer. Grunnen er at hun ikke ønsker å ta en andre vaksinedosen, som er kravet for å delta. – Tatt i betraktning at hun fikk en negativ reaksjon etter sin første vaksinedose har vi sammen kommet frem til at risikoen med å ta vaksinedose to nå er for stor, sier lege Ove Talsnes i Norges Friidrettsforbund i en pressemelding. – Jeg har tatt en vaksinedose og har i tillegg hatt korona. Men kravet for å kunne delta er to doser og basert på erfaringene fra dose en, er jeg som sagt ikke villig til å ta den sjansen nå. Det vil jo kunne ha ødelagt både VM og resten av sesongen, sier Lene Retzius, som understreker at hun ikke er vaksinemotstander. Retzius, som har forbedret norgesrekorden i stav flere ganger denne sesongen, retter nå fokus mot EM i München i august. Med 4,70 topper hun for øyeblikket europastatistikken denne sesongen.

Ord sky bassert på artikkel: 749279
Stavhopperen - Retzius - stiller - friidretts - vaksineproblemer - benytte - startplass - Grunnen - vaksinedosen - betraktning - negativ - reaksjon - risikoen - Talsnes - Friidrettsforbund - pressemelding - tillegg - erfaringene - sjansen - ødelagt - sesongen - understreker - vaksinemotstander - forbedret - norgesrekorden - München - øyeblikket - europastatistikken -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »