Sport

Liten annonse
    Halfvarsson om Klæbo-exit: – Fiasko
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 11. mai 2023 KL:18.34)
    Sveriges skiyndling Calle Halfvarsson var krystallklar på hva han mente om at det norske landslaget mister Johannes Høsflot Klæbo foran den kommende sesongen: – Det er tungt for det norske landslaget at de ikke har med sin beste utøver i treningsgruppen. Han sørger for bra sparring, han er den beste i verden. Så at de ikke får med ham i sommertreningen, det er en fiasko for alt og alle i det norske laget, sier Halfvarsson på spørsmål fra VG. Han tror Klæbo vil ha gode forutsetninger for å gjennomføre sin trening, men peker på at det finnes fallgruver ved dårlig sparring og navngir seg selv. Få dager før det norske landslaget ble annonsert for snaut to uker siden, annonserte Klæbo at han ville stå utenfor. På kvinnesiden blir heller ikke Astrid Øyre Slind eller Kristine Stavås Skistad å se på landslaget.

Ord sky bassert på artikkel: 831471
Halfvarsson - Sveriges - skiyndling - krystallklar - landslaget - Johannes - Høsflot - kommende - sesongen - treningsgruppen - sparring - sommertreningen - spørsmål - forutsetninger - gjennomføre - fallgruver - navngir - annonsert - annonserte - utenfor - kvinnesiden - Kristine - Skistad -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »