Akor Adams fikset Lillestrøm-seier på overtid - igjen
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 12. mai 2023 KL:20.54)
    For tredje gang denne sesongen dukket Akor Adams opp på overtid og sørget for Lillestrøm-seier. Han scoret kampens eneste mål, to minutter på overtid, da LSK slo Odd 1-0 fredag kveld. – For en kamp av laget. Det var et flott innlegg fra Lars, sa Adams til TV 2, og sikter til Lars Ranger som stod for det målgivende innlegget. Han gjorde det mot Strømsgodset og i hatoppgjøret mot Vålerenga, og gjentok bragden i Skien. Da kampen så ut til å ebbe ut i 0-0, fant Lars Rangers innlegg fra høyre Adams inne i boksen. Spissen hadde løpt seg fri og gjorde ingen feil foran det halvåpne målet. Han står med seks mål denne sesongen og har vært en nøkkelbrikke for LSK, som ligger på 2. plass med tolv poeng.

Ord sky bassert på artikkel: 831812
Lillestrøm - overtid - sesongen - kampens - minutter - innlegg - målgivende - innlegget - Strømsgodset - hatoppgjøret - Vålerenga - gjentok - bragden - Rangers - Spissen - halvåpne - nøkkelbrikke -