Sport

Liten annonse
    Kjelsås ble årets første lag som gikk videre i cupen
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 22. mai 2023 KL:21.14)
    Kjelsås slo Follo etter straffer og ble dermed årets første lag som går videre til andre runde i cupen. Oppgjøret endte 2-2 etter ekstraomganger, men Kjelsås tok seiren etter straffekonkurranse. – Skal du oppleve cupen så må du ta med det som er ekstra der, og det er straffekonk. Det var en fin opplevelse det, sa Kjelsås-trener Eivind Kampen på klubbens Facebook-side. På spørsmål om hvem som er drømmemotstander i andre runde, var svaret klart: – Nå er det Vålerenga på taket, er det ikke det?, sa han med et smil. Follo-Kjelsås var første kamp i cupen 2023. Resten av den første runden spilles tirsdag, ondag og torsdag.

Ord sky bassert på artikkel: 834253
Kjelsås - straffer - Oppgjøret - ekstraomganger - straffekonkurranse - oppleve - opplevelse - klubbens - Facebook - spørsmål - drømmemotstander - Vålerenga - spilles - tirsdag - torsdag -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »