Fantomspill av Lunde i første sluttspillfinale
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 23. mai 2023 KL:19.55)
    Katrine Lunde hadde redningsprosent på over 65 i første omgang og drev Storhamar-spillerne til fortvilelse da Vipers vant første sluttspillfinale 32-19. 43-åringen stengte målet for alle andre enn Anniken Obaidli til det var spilt 29.37 minutter av den første omgangen. Med 17-7 var kampen avgjort allerede ved pause. Allerede lørdag får Vipers Kristiansand sjansen til å sikre sluttspilltittelen slik at laget kan rette blikket helt mot Champions League-finalehelgen i Budapest. Storhamar ledet både 2-0, 3-2 og 4-3, men så scoret Vipers 13 av de 14 neste målene og hadde langt på vei avgjort kampen på 16-5. Hovedårsaken til det var Lundes storspill i hjemmemålet. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 834523
Fantomspill - sluttspillfinale - Katrine - redningsprosent - Storhamar - spillerne - fortvilelse - åringen - stengte - Anniken - Obaidli - minutter - omgangen - avgjort - allerede - Allerede - Kristiansand - sjansen - sluttspilltittelen - blikket - Champions - finalehelgen - Budapest - Hovedårsaken - storspill - hjemmemålet -