Midtsjø ble seriemester med Galatasaray
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 30. mai 2023 KL:21.10)
    Fredrik Midtsjø og Galatasaray kunne tirsdag juble for ligatittelen i tyrkisk fotball etter 4-1 over Ankaragücü. Fenerbahçe slo Antalyaspor 2-0, men er fem poeng bak Galatasaray før lagene møtes i siste serierunde etter at sistnevnte også vant tirsdag. Fredrik Midtsjø har spilt 21 kamper for seriemesteren denne sesongen og kom inn fra benken på tampen da laget gjorde jobben borte mot Ankaragücü. Mauro Icardi scoret to mål i seieren. Galatasaray har blitt seriemester 23 ganger. Årets triumf er den første siden 2018/19-sesongen. Enner Valencia ble matchvinner med sitt 29. seriemål for sesongen da Fenerbahçe slo Antalyaspor tirsdag. Joshua King ble byttet inn med drøyt 20 minutter igjen. Fredrik Ulvestad spilte hele kampen da Sivasspor slo Konyaspor 1-0. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 836510
Midtsjø - seriemester - Galatasaray - Fredrik - tirsdag - ligatittelen - tyrkisk - fotball - Ankaragücü - Fenerbahçe - Antalyaspor - serierunde - sistnevnte - seriemesteren - sesongen - seieren - Valencia - matchvinner - seriemål - minutter - Ulvestad - Sivasspor - Konyaspor -