Sport

Liten annonse
    Graham Hansen om finalekrasj: – Synd
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 2. juni 2023 KL:14.26)
    Lørdag klokka 16.00 er det duket for mesterligafinale mellom Barcelona og Wolfsburg. På nøyaktig samme tid er det avspark i finalen mellom Manchester City og Manchester United i FA-cupen. NRK trakk frem denne kollisjonen på en pressekonferanse dagen før dagen. – Det er synd. Det er to gode kamper, så det er synd at du må konkurrere med en finale som det. Men til syvende og sist tror jeg det er mange som vil se kampen vår, og det er mye oppmerksomhet rundt vår finale. Det er synd, men vi kontrollerer ikke disse tingene, så jeg har ikke tenkt så mye på det, sier Barcelona-stjernen.

Ord sky bassert på artikkel: 837405
finalekrasj - mesterligafinale - Barcelona - Wolfsburg - nøyaktig - avspark - finalen - Manchester - kollisjonen - pressekonferanse - konkurrere - syvende - oppmerksomhet - kontrollerer - tingene - stjernen -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »