Sport

Liten annonse
    Uno-X må gjøre draktgrep foran Tour de France
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 6. juni 2023 KL:08.18)
    Uno-X har måttet endre hovedfarge på sin drakt foran debuten i prestisjetunge sykkelrittet Tour de France i sommer. Grunnen er at den vanligvis så gule drakten er for lik den knallgule ledertrøya i rittet, sier markedssjef i Uno-X, Magne Haugland, til TV 2. – Vi ble pålagt denne endringen av det internasjonale sykkelforbundet (UCI). Det handler om at gul var en for stor del av drakten, og det respekterer vi. Den gule trøyen til Tour de France er ikonisk på så mange måter, forteller Haugland. Dermed blir rød den dominerende fargen når Uno-X skal ut i ilden i Frankrike i juli. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 838463
draktgrep - hovedfarge - debuten - prestisjetunge - sykkelrittet - Grunnen - vanligvis - drakten - knallgule - ledertrøya - markedssjef - Haugland - endringen - internasjonale - sykkelforbundet - handler - respekterer - ikonisk - forteller - dominerende - Frankrike -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »