Sport

Liten annonse
    16-åring fikk sjokkbeskjed: Trente med landslagsgutta
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 7. juni 2023 KL:14.19)
    Landslagets samling starter først på mandag, men onsdag var flere av stjernene samlet for en treningsøkt i Lillestrøm. Der fikk 16 år gamle Leander Gunnerød være med. – Det er en stor opplevelse. Jeg hadde aldri trodd det selv, men jeg er veldig takknemlig, sier Gunnerød til NRK. Målvakten, som til daglig spiller i Stabæk, sier han ble sjokkert da han fikk en telefon fra sin keepertrener om å bli med landslagsstjerner som Martin Ødegaard, Leo Skiri Østigård og Sander Berge på trening. Stabæk-keeperen, som fikk proffkontrakt med Stabæk i fjor, forteller han ble tatt godt imot av stjernene. – De tok meg veldig godt imot, alle hilste på meg og jeg fikk snakket med noen av dem. Og han sier det var noe annet å forsøke å redde skudd fra Ola Solbakken og Ødegaard enn det han er vant til. Norges landslagskaptein sier selv til NRK at han er fornøyd med treningen – Det var god stemning. Det var trivelig. Vi har to viktige kamper og det er godt å komme i gang. Det er litt mer lek og moro og komme seg i gang nå, så begynner vi ordentlig på mandag, sier Ødegaard. Norge skal møte Skottland og Kypros hjemme på Ullevaal stadion senere i juni.

Ord sky bassert på artikkel: 838869
sjokkbeskjed - landslagsgutta - Landslagets - samling - starter - stjernene - treningsøkt - Lillestrøm - Leander - Gunnerød - opplevelse - takknemlig - Målvakten - spiller - sjokkert - telefon - keepertrener - landslagsstjerner - Ødegaard - Østigård - keeperen - proffkontrakt - forteller - snakket - forsøke - Solbakken - landslagskaptein - fornøyd - treningen - stemning - trivelig - viktige - begynner - ordentlig - Skottland - Ullevaal - stadion -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »