Sport

Liten annonse
    Utfortreningen i Zermatt avlyst
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 9. november 2023 KL:11.30)
    Torsdagens utfortrening i Zermatt-Cervinia er avlyst grunnet været. Det bekrefter Det internasjonale ski- og snøbrettforbundet (FIS). Det er juryen og arrangøren som har tatt beslutningen, og begrunner den med det store snøfallet som har kommet i området. Adrian Smiseth Sejersted var beste nordmann på onsdagens trening, før han utrykte skepsis om det i det hele tatt ble renn lørdag og søndag. – Det er vel ganske lite sannsynlig at det blir renn i helga. Det er meldt et fryktelig vær som kommer inn nå, sa han til NRK. Rennet er etter planen sesongens første utforrenn, og har noe så spesielt som start i Sveits og målgang i Italia. Utforrennet har aldri blitt kjørt før, da det ble avlyst i fjor grunnet snømangel.

Ord sky bassert på artikkel: 881400
Utfortreningen - Zermatt - Torsdagens - utfortrening - Cervinia - grunnet - bekrefter - internasjonale - snøbrettforbundet - arrangøren - beslutningen - begrunner - snøfallet - området - Smiseth - Sejersted - nordmann - onsdagens - utrykte - skepsis - sannsynlig - fryktelig - sesongens - utforrenn - spesielt - målgang - Utforrennet - snømangel -Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »