Sport

Liten annonse
    Jarl Magnus Riiber må opereres – muligens ute et halvt år
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 16. mars 2024 KL:17.32)
    Denne helgen arrangeres prøve-VM i Trondheim for kombinertutøverne, men suverene Jarl Magnus Riiber er ikke å finne på startstreken. 26-åringen sliter med en kneskade og sier til NRK at man må opereres. – Da fikk jeg tatt et MR-bilde her i Trondheim og fikk raskt veldig god hjelp. Da fant vi ut at menisken var dårlig og at jeg allerede må under kniven på onsdag. Det var en litt sjokkbeskjed å få, sier Riiber til NRK. Hvor lenge han blir å finne på sidelinjen er han usikker på, men han må potensielt belage seg på mange måneder. – Jeg har hørt fra 4 uker til 6 måneder. Så det er ganske stort sprang på menisk har jeg forstått. Så får bare krysse fingrene, men jeg er realistisk og hva skal jeg si at det kan ta lengre tid da, sier han. Lørdag var han til stede og overvære lagkameratene i VM-anlegget, og smilet var på plass for verdenscupvinneren. – Forberedelsene blir med litt begrensninger her og der, også får jeg bare prøve å finne en best mulig vei til VM, sier han. Tross at det muligens blir et halvt år på sidelinjen for Riiber har han humøret og motet med seg. – Hva er det tyngste her? Er det med tanke på det familiære og at du skal bli pappa? – Ja, det å hinke rundt på krykker og være tobarnspappa er ikke akkurat den starten jeg har lyst på. Men kanskje det blir fort bra og at det gjør at jeg får mer tid hjemme nå i starten for vi håpe. Jeg må bare tenke positivt, se muligheter og det her kommer til å gå veldig bra, svarer Riiber.

Ord sky bassert på artikkel: 917884
opereres - muligens - arrangeres - Trondheim - kombinertutøverne - suverene - startstreken - åringen - kneskade - menisken - allerede - sjokkbeskjed - sidelinjen - usikker - potensielt - måneder - forstått - fingrene - realistisk - overvære - lagkameratene - anlegget - verdenscupvinneren - Forberedelsene - begrensninger - humøret - tyngste - familiære - krykker - tobarnspappa - akkurat - starten - kanskje - positivt - muligheter -Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »