Lillebergs Lightning med borteseier i Canada
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 4. april 2024 KL:06.20)
    Tampa Bay Lightning, med Emil Lilleberg på banen, tok en sterk 4-1-seier borte mot kanadiske Toronto Maple Leafs. Etter 1-1 i første periode festet sørstatslaget grepet på isen i Canada i andre periode. Mål fra Brayden Point og Steven Stamkos sørget for 3-1-ledelse til gjestene. Triumfferden fortsatte for Florida-laget i tredje periode. Nicholas Pauls mål ble kveldens siste og Tampa Bay Lightning vant 4-1. Lilleberg noterte seg ikke for noen målpoeng, men fikk 14 minutter og 35 sekunder på isen. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 921224
Lillebergs - Lightning - borteseier - kanadiske - Toronto - periode - sørstatslaget - Brayden - Stamkos - ledelse - gjestene - Triumfferden - fortsatte - Florida - Nicholas - kveldens - noterte - målpoeng - minutter - sekunder -