Sport

Liten annonse
    OL-toget er gått for norske turnere
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 2. mai 2024 KL:11.38)
    Norge stilte med to turnere i OL i Tokyo. Nå er det klart at sommerens Paris-OL går uten en eneste norske turner. I Tokyo-OL deltok Julie Dicko Erichsen og Sofus Heggemsnes. Veldig mye skal til om en norsk turner klarer å ta seg til Paris. Nåløyet er blitt trangere og trangere. – Det toget er nok dessverre gått. Det meste av OL-kvalifisering skjedde i forbindelse med verdenscupen, og det skal mye til om noen av våre klarer å kvalifisere seg via EM. Det er blitt tøffere og tøffere, og kravene er skjerpet. Hadde det vært for to år siden, så hadde det holdt, sier generalsekretær Mona Kristiansen i Norges Gymnastikk- og Turnforbund til NTB. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 927515
turnere - sommerens - Erichsen - Heggemsnes - Nåløyet - trangere - dessverre - kvalifisering - skjedde - forbindelse - verdenscupen - kvalifisere - tøffere - kravene - skjerpet - generalsekretær - Kristiansen - Gymnastikk - Turnforbund -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »