Sport

Liten annonse
    Takket nei til verdens beste sykkellag
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 11. august 2024 KL:19.48)
    Sykkellaget til Tour de France-vinner Tadej Pogacar var interessert i å signere Uno-X-rytter Jonas Abrahamsen. Det bekrefter Abrahamsen selv i et intervju med Telemarksavisa. – Det var flere lag som var interesserte i å signere meg. UAE Team Emirates var det største laget som var på banen for å få meg. Det er imidlertid litt komplisert når du allerede har kontrakt i sykkelverden, som jeg hadde på det tidspunktet, og skulle jeg gått til et annet lag så kunne det blitt en tung juridisk sak, sier Uno-X-rytteren til avisa. Selv hadde Abrahamsen kontrakt med Uno-X ut 2026. En kontrakt det onsdag ble kjent at ble forlenget til ut 2028. Abrahamsen utmerket seg i Tour de France med å sitte med både klatretrøyen og poengtrøyen underveis i rittet. Han ble også nummer to på 2. etappe.

Ord sky bassert på artikkel: 948584
verdens - sykkellag - Sykkellaget - Pogacar - interessert - signere - Abrahamsen - bekrefter - intervju - Telemarksavisa - interesserte - Emirates - største - imidlertid - komplisert - allerede - kontrakt - sykkelverden - tidspunktet - juridisk - rytteren - forlenget - utmerket - klatretrøyen - poengtrøyen - underveis -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »