Sport

Liten annonse
    Ruud-løft på verdensrankingen
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 12. august 2024 KL:10.52)
    Casper Ruud har klatret én plass på ATP-listen den siste uken og er nummer åtte på tennisspillernes verdensranking. Det skyldes hovedsakelig at australieren Alex de Minaur ikke spilte i uken som gikk og dermed ikke fikk forsvart de 600 rankingpoengene han fikk for å nå finalen i Toronto i fjor. Både Ruud og Grigor Dimitrov tar seg forbi De Minaur på rankingen. Ruud har 200 poengs klaring til 9.-plasserte Dimitrov og 325 poeng å ta igjen på Hubert Hurkacz på plassen foran. Neste turnering for nordmannen er Masters1000-turneringen i Cincinnati, Ohio. Der ble Ruud slått ut i 2. runde i fjor. Han måtte nylig trekke seg fra en turnering i Canada på grunn av sykdom, men det er ikke opplyst at han ikke er spilleklar i Cincinnati. Der går Ruud inn i 2. runde og får høyst trolig Felix Auger-Aliassime som motstander. I OL møttes de i kvartfinalen, og canadieren var sterkest over tre sett. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 948681
verdensrankingen - klatret - tennisspillernes - skyldes - hovedsakelig - australieren - forsvart - rankingpoengene - finalen - Toronto - Dimitrov - klaring - plasserte - Hurkacz - plassen - turnering - nordmannen - Masters1000 - turneringen - Cincinnati - opplyst - spilleklar - Aliassime - motstander - kvartfinalen - canadieren - sterkest -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »